Volt bárkinek bármilyen konfliktusa eddig az ukrán menekültekkel?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék bele menni most a magyar politikába, hogy miért engedtek be ennyi ukránt.
Munkahelyemen is voltak kisebb problémák és az utcán is.
2022. ápr. 29. 17:42
3/13 anonim válasza:
Nem volt, pedig kint dolgoztam az állomáson, amikor megérkeztek.
4/13 anonim válasza:
Nem. Mivel Baranya megyében lakok és itt még nincsenek, tudtommal.
5/13 anonim válasza:
Nem mondanám személyes konfliktusnak, sőt, igazából konfliktusnak sem. Olyan helyzetet viszont már láttam, amikor tömegesen (mondjuk 4-5 huszonéves ukrán férfi) felszálltak a 4-6-os villamosra, és eléggé hangoskodtak, feltűnősködtek. Minden fiatal lánynak odaszóltak, elég félelmet keltőek voltak. Ez mostanában történt a Nyugatinál.
Ennek szerintem nincs nagyon köze ahhoz, hogy ők épp ukránok voltak, sajnos másoknál is tapasztaltam már hasonlót. Elég szomorú, hogy "divat" lett ez a viselkedés, nőként nekem kellemetlen ilyen környezetben lenni, és igyekszem húzódni ezektől.
6/13 anonim válasza:
Nekem nem volt. Mivel az ország közepén lakok, így ide jellemzően csak a tehetősebb ukránok jutnak el.
7/13 anonim válasza:
Semmi, pedig a Keleti felé járok dolgozni. Hallom a buszon, hogy beszélgetnek, nem értem a nyelvet, látok gyerekeket, akiknek el kellett hagyni az otthonukat, én sajnálom ezeket az embereket.
8/13 anonim válasza:
Nekem vannak ukrán kollégáim, semmi baj nincs velük
9/13 anonim válasza:
Semmi problémám nem volt, viszont nagyon sajnálom, hogy egy bőrönddel kell elhagyni a hazájukat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!