Baj, ha egy napig nem beszéltem senkivel?
Figyelt kérdés
Ha kérdeztek valamit válaszoltam, de nem beszélgettem senkivel.. Alapból is csöndes vagyok, de ma kifejezetten az voltam.. Utálom hogy csendes vagyok, de vagy nem tudok semmit sem mondani, vagy csak egyszerűen azt érzem, sokkal jobb nekik nélkülem és én csak egy zavaró tényező lennék..
Nagyon kínos?
2022. ápr. 29. 16:03
1/6 anonim 

válasza:

Nem kínos , de igyekezz barátkozni, mert különben nehezen lesznek barátaid.
2/6 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem kínos. Leírásodból azt szűröm le, hogy fiatal vagy és nincs sok tapasztalatod a kommunikációban. Én is ilyen voltam régen, nem tudtam, hogy mit mondjak az embereknek, mit mondjak arra, amit ők mondanak nekem, meg miért kell nekem egyáltalán beszélgetnem velük? :D Eltelt 20 év, ma már tudok beszélgetni emberekkel, a legtöbbel felesleges, viszont ha találsz jó barátot/barátokat, akikkel egész éjszakákat végig tudtok pofázni, az felbecsülhetetlen! :] Inkább erre törekedj. :)
3/6 anonim 

válasza:

Minden napom így telik. Bajnak baj, mert elmulasztottam megtanulni kommunikáli.
4/6 anonim 

válasza:

1 napig nem, de ha sokáig csinálod, akkor senki nem fog akarni majd beszélni veled. Nem kell mindenkivel jóban lenni, azokkal foglalkozz akikkel szimpatikusak vagytok egymásnak.
5/6 anonim 

válasza:

Pacsi, ilyen vagyok évek óta a munkahelyemen.
6/6 anonim 

válasza:

Én is ilyen vagyok, látod gyűlnek a sorstársak. Nehezen, de probálok én is nyitottabb lenni. Egyébként nem baj csendesnek lenni, csak néha kényelmetlen egy nagyobb társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!