Szerintetek mennyire gáz porszívoval menni állatkertbe??
Figyelt kérdés
Holnap menni szeretnénk a gyerekekkel állatkertbe de nincs másfajta orrszivóm csak az orrsziporszi, 1 éves lányom kicsit taknyos és azért kB 3x 4x még szívom az orrát naponta, arra gondoltam hogy a babakocsi aljába betennem a porszívót(ami nem túl nagy hogy túl feltűnő lenne vagy sok helyet foglalna) és a mosdóba ha lenne rá lehetőség ott kiszivnam neki, inkább mint végig benne legyen neki a váladék míg kirándulni vagyunk.. Mit gondoltok2022. ápr. 29. 15:02
1/10 anonim 

válasza:

Senki le se fogja xarni hogy ott van.🤷♂️
2/10 anonim 

válasza:

Baszki 🤣🤣🤣🤣 Olyan fontos holnap menni az állatkertbe? Miért nem várod meg,hogy meggyógyuljon szegény gyerek?
3/10 anonim 

válasza:

Alapvetően senkit nem fog érdekelni szerintem.
Viszont én inkább akkor mennék ha már meggyógyult a gyerek...
4/10 anonim 

válasza:

"orrsziporszi" Istenem...
Azt azért mérlegeld, hogy tudod-e úgy csinálni, hogy másokat ne zavarj vele, mert szerintem nem sok embert érdekel egy halom takony, ami az orrsziporszival jön ki.
5/10 anonim 

válasza:

Az ilyen okos emberek miatt utálok kimozdulni.
6/10 anonim 

válasza:

Remélem Covidos is a gyerek, hogy teljes legyen a lista..
7/10 anonim 

válasza:

Igen, 1 éves kicsit taknyos. Mert aztán az egyéves belehal ha kihagyja az állatkertet. De vidd csak el, majd a nyálas kezével összetaperol mindent, tüsszög, köhög, hátha megfertőz másokat is!
8/10 anonim 

válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt! Ne is tedd a babakocsi aljába, hanem a zsinórral kötözd a babakocsihoz és hadd guruljon utánatok.
9/10 anonim 

válasza:

Csak a vasalóállványt és a gőztisztítót otthon ne felejtsd!
10/10 anonim 

válasza:

En ha ezt latnam egy mosdoban biztos hanynek.
Gondolj olyanra akinek nincs gyereke.
Ha beteg ne vedd sehova. Ha taknyos annak oka van. Beteg ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!