Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Mit csináltok/csi...

Lányok, nők! Mit csináltok/csinálnátok, ha pisilésnél - idegen helyen - nincs se nálatok zsebkendő, se a WC-ben WC papír? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Előfordult már veletek, hogy nem volt nálatok se zsepi, se wc-papír a pisiléshez? Lett valami következménye, hogy esetleg "olyanok" maradtatok alul lent? Hogyan oldottátok/oldanátok meg így a felöltözést pisilés után, ha így járnátok?

2022. ápr. 27. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kirandulason volt mar ilyen, a zsepiket elhasznaltuk tuzgyujtaskor. A hugom hozott vizet es megmostam magam.
2022. máj. 12. 15:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindig igyekszem megnézni de előfordult már, hogy valamiért elmaradt/nem figyeltem és sajnos utána jöttem rá... nem tudom, az előző válaszolókkal ellentétben én nagyon nem akarom “úgy hagyni” (mondjuk hajlamos vagyok a fertőzésekre, lehet azért is).

Volt, hogy letépték a tisztaságot és abba “töröltem”, amennyire tudtam.

De volt, hogy épp nem volt az se és tudom nagyon ciki, annak is éltem meg, égtem rendesen, de az egyik kezemmel töröltem meg magamat (természetesen előtte kezet mosok mindig).

De ez utóbbi azért mert tényleg viszolygok attól, hogy úgy hagyjam.

2022. máj. 28. 23:04
 13/13 anonim válasza:

Aki járt iskolába az biztos találkozott már ezzel. Ott mindenki elvette a szepidet WC papír pedig sosem volt.

Mi ezt csináltuk:

A dolog elvégzése után várunk kicsit aztán amikor valamivel szárazabbnak érezzük magunkat felöltözünk, és amint intim kendőhöz vagy rendes mosdóhoz jutunk (esetleg haza) megtisztálkodunk és fehérneműt cserélünk a nap további részére

2022. júl. 11. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!