Lányok, nők! Mit csináltok/csinálnátok, ha pisilésnél - idegen helyen - nincs se nálatok zsebkendő, se a WC-ben WC papír? (bővebben lent)
Mindig igyekszem megnézni de előfordult már, hogy valamiért elmaradt/nem figyeltem és sajnos utána jöttem rá... nem tudom, az előző válaszolókkal ellentétben én nagyon nem akarom “úgy hagyni” (mondjuk hajlamos vagyok a fertőzésekre, lehet azért is).
Volt, hogy letépték a tisztaságot és abba “töröltem”, amennyire tudtam.
De volt, hogy épp nem volt az se és tudom nagyon ciki, annak is éltem meg, égtem rendesen, de az egyik kezemmel töröltem meg magamat (természetesen előtte kezet mosok mindig).
De ez utóbbi azért mert tényleg viszolygok attól, hogy úgy hagyjam.
Aki járt iskolába az biztos találkozott már ezzel. Ott mindenki elvette a szepidet WC papír pedig sosem volt.
Mi ezt csináltuk:
A dolog elvégzése után várunk kicsit aztán amikor valamivel szárazabbnak érezzük magunkat felöltözünk, és amint intim kendőhöz vagy rendes mosdóhoz jutunk (esetleg haza) megtisztálkodunk és fehérneműt cserélünk a nap további részére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!