Ti hányszor használtok egy zsebkendőt, mielőtt kidobnátok?
Ha nagyon folyik az orrom 1x használom, de abban az 1 használatban kb 3x bele fújom az orrom.
Amúgy ha szinte semmi sem jön, akkor max 1x bele fújom az orrom vagy 2x. Majd elrakom a zsebembe és később újra használom és így kb 2-3x használom több fújásra.
Uhm szerintem én lehetek itt a legnagyobb paraszt, de én a kabátom baloldali zsebét csak arra használom, hogy olyan zsepiket gyűjtögetek benne, amikbe csak alig fújtam bele picit az orrom, vagy épp csak orrfolyásnál letöröltem velük a nedvességet és annyi, hogy ha véletlenül elfogyna a zsepim és nem tudnék valamiért újat se venni, legyenek ilyen vésztartalékok xD Általában 2-3 fújás után lesz annyira koszos, hogy már használhatatlan és ki kell dobni.
Illetve ha nem tudom kidobni a rágómat, azt is ezekbe rakom. Régebben volt egy külön rágós zsepi is a táskám egyik kis zsebében, mert egyszer nem volt nálam ilyen koszos zsepi, szóval egy vadiújba kellett a buszon beleraknom a rágómat és sajnáltam volna kidobni azért, mert egy kis rágót beleragasztottam...Szóval végül addig használtam, amíg ki nem használtam a maximális rágófogó kapacitását.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!