Van itt egy csapat csaj, jelenleg egy parkban vagyok. Szerintetek orrba vágjam magam, hogy oda mehessek kérni tőlük zsebkendőt és legyen egy kiinudló téma?
Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 18:43
1/18 A kérdező kommentje:
Vagy gondoltam még arra is, hogy elmegyek előttük és “véletlen arcra esem.
2018. júl. 12. 18:45
2/18 anonim válasza:
Hat fura mind ketto inkabb szerezz be kutyat akkor oda mennek hozzad amugy is
3/18 anonim válasza:
Hát öcsém, ezzel az "arcra esel előttükkel" csak pofára esel. :D A csajok max röhögni fognak.
Menj oda aztán kérdezd meg, hogy nem tudják e mikor indul busz, stb vagy hol van a közelben bolt,mert vennél valami üdítőt, mert szomjas vagy. Legyél már kreatív.
4/18 A kérdező kommentje:
5-en vannak. O.o
5az 1 “ellen” nem fair... :p
Mert az hogy orron verem saját magamat az nem kreatív?
Ahogy látom az egyiknek most van születésnapja, mert kivan bélelve szalaggal. :d
2018. júl. 12. 18:52
5/18 anonim válasza:
Akkor menj oda és kívánj boldog szülinapot. :)
6/18 A kérdező kommentje:
Hát de hülyének fognak nézni.
Valahogy: “Mi a f a szt akar ez itt, azt se tudja ki vagyok”
2018. júl. 12. 19:00
7/18 anonim válasza:
Inkább fejeld meg a villanyoszlopot.
8/18 anonim válasza:
Az jobb hogy ki ez b.lfasz aki itt esik orra?
9/18 A kérdező kommentje:
Az is van itt. Csak vérezzen az a lényeg.
2018. júl. 12. 19:03
10/18 anonim válasza:
Eleg perverznek tunsz en pl orulnek ha latna valaki hogy szulinapom van egy parkba es oda jonne. Menj oda !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!