Milyen szokatlan, de magyar(!) vezetéknevekkel találkoztál már? Olyan magyar(!) szavakra gondolok, amelyekről egyszercsak kiderül, hogy vezetéknévként is használatosak, és ez váratlanul ér, amikor először hallod.
Figyelt kérdés
Nekem ilyenek pl. ezek: Hullám, Koncert, Kalauz, Megadja.2022. ápr. 26. 14:54
81/120 A kérdező kommentje:
Gombocz
2022. jún. 29. 08:04
82/120 anonim válasza:
59-es, egy Melega nevű meleg sracot en is ismerek, 30-35 koruli, mav-nal dolgozik, lehet ugyanarra gondolunk.
83/120 A kérdező kommentje:
"Holdvilág"
Ez gyanús, hogy magyarosított, nem? :)
2022. jún. 29. 08:56
84/120 anonim válasza:
Kedves kérdező, te arrogáns, sunyi kis majmocska!
Az 1. válaszoló által írt "Bomlász" mióta magyar szó? Még a helyesírás ellenőrző is aláhúzza. Érdekes, azt felpontoztad, de az Ohanyal miatt engem lepontoztál...
87/120 anonim válasza:
Akkor magyarázd már el, mit jelent az a szó, hogy "Bomlász". Igen, van ilyen vezetéknév, ahogy olyan is, hogy Ohanyal, de ha utóbbi nem magyar szó, akkor a Bomlász sem.
88/120 anonim válasza:
Ő így írt alá hogy Holdvilágné. Nem én fordítottam Magyarra.
90/120 anonim válasza:
Még mindig várom a magyarázatot, mit jelent az, hogy "Bomlász"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!