Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tisztelem es szeretem a...

Tisztelem es szeretem a zsidókat, nem zsidóként, más is így van ezzel?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 20:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
vagyis magyar vagy értem :DDDD én a vallást nem vettem figyelembe :D
2022. ápr. 25. 20:51
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Vajon ők is viszont szeretnek és tisztelnek téged? Azért ezt válaszold meg magadnak😄. Annyit segítek, hogy mivel nem tartozol isten kiválasztott népéhez, ezért goj vagy. Ez a kulcs, hogy goj vagy.
2022. ápr. 25. 21:08
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Normális ember nincs így ezzel.

Csak úgy pattognak mérgükben, hogy ők miért nem tartoznak a normálisak közé sokan...

De ez semmin nem változtat,mondaná a nagyokos átlag gyakoris,aki mindenképp "hasznos válaszra" hajt.

2022. ápr. 25. 21:56
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Engem totál hidegen hagy kinek mi a vllása, az embert nézem, és hogy milyen termsézet, jellem stb.
2022. ápr. 26. 08:07
 15/19 anonim ***** válasza:
6%

Te beteg vagy...

Ez nem csak egy vallás, hanem egy népcsoport is.

2022. ápr. 26. 09:54
 16/19 anonim ***** válasza:
7%
Van feherember zsidó és arab kinézetű zsidó is , az előbbinek a vallása zsidó az utóbbinak pedig a származása
2022. ápr. 26. 12:56
 17/19 anonim ***** válasza:
92%
19-es, sőt, még fekete is etiópiában😄. A legősibbek közé tartozik.
2022. ápr. 26. 13:48
 18/19 anonim ***** válasza:
3%

Ez egy teljesen normális hozzáállás. Én ugyanannyi ideig tanultam zsidó vallást, történelmet, kultúrát, mint katolikust (a vallást, amibe beleszülettem), és nagyon hasznosnak és érdekesnek találtam, mert segített megérteni sok dolgot.

Az utóbbi években rákattantam a családfakutatásra, és kiderült (DNS tesztek alapján), hogy voltak zsidó felmenőim is.

Hozzáteszem, a tágabb értelemben vett családom elég sokszínű, házasság révén bekerültek muszlimok, buddhisták - úgyhogy egyáltalán nem okoz gondot mások elfogadása.

Tisztelet, megértés, tolerancia - csak előnyére válhat az embernek.

2022. ápr. 26. 16:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én meg mindjárt cigánynak fogok betérni... Nagyon felnézek rájuk az intelligenciájuk, munkabírásuk, méltóságteljességük, kimért visszafogottságuk, bécsi etikettet meghazudtoló úri magatartásuk, és bőkezű adakozásuk okán.
2022. ápr. 26. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!