Tisztelem es szeretem a zsidókat, nem zsidóként, más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 20:18
2/19 anonim 

válasza:

Én mindenkit tisztelek és szeretek, ha olyan ember függetlenül a származásától.
3/19 anonim 

válasza:

Én azt sem tudom ki a zsidó meg ki nem az...amúgyis mindenkit utálok szóval nem.
4/19 A kérdező kommentje:
mondjuk mert összetartoznak? a többségük legalábbis.. nem úgy mint ti magyarok... es nem, nem zsidó vagyok, hanem szlav. 50 szazalekban orosz.
2022. ápr. 25. 20:30
5/19 anonim 

válasza:

A zsidó az egy vallás. A magyar nem vallás. Magyar is lehet zsidó. Szóval ez, hogy a gyíkba sikerült összeraknod?
6/19 A kérdező kommentje:
Olvas el figyelmesen a kérdésem 5-ös. Azt írtam "zsidókat" nem "zsidó".....................
2022. ápr. 25. 20:40
7/19 A kérdező kommentje:
De mégha rosszul is írtam volna ki, a kérdést amúgyis értik csak te kukacoskodsz a fogalmazás miatt, ami egyébként helyes, nem értem mi bajuk az ilyen embereknek.
2022. ápr. 25. 20:41
8/19 anonim 

válasza:

Aha. Szóval többes számban írtad. Remek. Attól még ugyanaz a helyzet. A zsidókat hasonlítod össze a magyarokkal ahogy írtad is a 4. hozzászólásban. Próbáld újra.
Mielőtt kikelsz magadból, a szomszédom képzeld zsidó. És magyar. Na? 😁
9/19 A kérdező kommentje:
Értem 9.-es szóval a szomszédod félig magyar, félig zsidó? ezt csak így lehet érteni :D
2022. ápr. 25. 20:48
10/19 anonim 

válasza:

Én pedig akkor félig magyar és félig katolikus vagyok? Na menj szépen aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!