178 cm magassághoz 84 kg az kövér? 38f
Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 17:47
2/11 anonim válasza:
A kövér az túlzás, inkább mondjuk azt, hogy az ideális ennél kevesebb lenne.
3/11 anonim válasza:
Nem. Teljesen jó. Hacsak nem vagy meleg, azoknál nagy divat gilisztának lenni.
4/11 anonim válasza:
Attól függ, hgy izom vagy háj van rajta, hogy hogyan oszlik el rajta a súly.
157 cmhez nekem pl BMI szerint 45.6 kg - 61.4 kg lenne az ideális de 46 kilósan meg szokták kérezni, hogy mi a baj, 52-53 kilósan mondják, hogy tök jó az alakom, 57 kilósan mr elkezdik mondogatni, hogy kicsit mozoghatnék többet, 60 kilósan meg mondják, hogy meghíztam és duci vagyok.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem. Ha rosszul érzed magad, leadhatsz 5-6 kilót, hogy a magasság-100 meglegyen, akkor már végképp vékony testalkatúnak fogsz számítani, főleg a korodhoz képest.
6/11 anonim válasza:
A tükörben biztosan látod, hogy sportos, izmos vagy, vagy inkább hájas.
De kifejezetten kövér nem hiszem.
8/11 anonim válasza:
A tükör is lehet csalóka. Néha volt hogy láttam magam valamilyennek és egy képen vag videón láttam hogy sokkal vékonyabb vagy kövérebb vagyok.
9/11 anonim válasza:
Erre így tényleg nem lehet válaszolni, mert minden az izom-zsír arányon múlik. Kövérnek mondjuk semmiképp se mondanám, de simán lehet az átlagos testalkat kellemetlen oldalán. Én is kb 85-86 kg vagyok 180 cm mellé. A ruhaméretem jellemzően M-es, ruhában szerintem alapvetően jó alakom van, a lábaim még izmosak is, de a felsőtestemen egyértelműen van felesleges zsír, illetve ott nem vagyok túl izmos se.
10/11 Á.Zoli válasza:
Ez nem csak a számokon múlik.
Én 178/87 vagyok és sportos. A kövér kategóriától nagyon távol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!