Mi a véleményetek egy olyan pasiról, aki szokott sminkelni?
Néha elgondolkozom, hogy mennyire jó lenne ha a férfiak is sminkelhetnének anélkül, hogy azonnal b^zinak lennének titulálva.
Már csak azért is, mert azt látom, hogy egy csúnyácskább nőt is előnyösen meg tud változtatni egy jól megválasztott smink. Ellenben én ronda férfiként ronda vagyok és kész :D
Mondjuk örökké a röhej netovábbja lesz számomra ahogy a tipikus unalmas, leharcolt tucatférfiak b..zizzák le az olyan férfiakat akik nem ódzkodnak a sminktől, meg a kicsit is androgén kinézettől, miközben milliószor könnyebb ilyen kinézettel csajozni. Pláne fiatalon, huszonpár éves korban úgy megakad a lányok/nők szeme az ilyeneken, hogy a tipikus semmilyen férfiak el sem tudják képzelni. :D
A saját fóbiáitok a vesztetek. A végtelen női figyelem csak egy szemceruzára és egy stílusos ruhaszettre van tőletek, ti meg annyira homofobok és előítéletesek vagytok, hogy még a gondolattól is agyvérzésetek lesz.
De oké, személyes stílust nem az ellenkező nem figyelméért fejleszti ki az ember, értem én. De a b..zizás akkor is ironikus.
Szerintem szexi, ha tetszik neki sminkelje magát nyugodtan.
Egyébként nem tudom épp ésszel felfogni, hogy 2022 van és a nemi orientációt még mindig ilyenekkel kötik össze pedig igazából semmi köze nincs a melegséghez a sminkhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!