1/11 anonim válasza:
Anyagilag? Nem. Egy normálisabb helyen egy gyári melós jobban keres nálam, pedig neki még gyógyítania sem kell. :D
Viszont aki ezt a hivatást választotta, az jó esetben nem a pénzért csinálja.
2/11 anonim válasza:
Egyértelműen nem. Nagy felelősség, szar fizetés, zéró megbecsülés: egyik oldalról a betegek cseszegetnek, a másikról az orvosok. És ha valamit elcsesz egy orvos, garantált hogy ha egy mód van rá, az ápolóra fogják.
3/11 anonim válasza:
Nem. Sok ápoló ismerősöm van, aki otthagyta a szakmát. Nem becsülnek meg, a fizetés szar, a felelősség nagy.
4/11 Miss Endzsi válasza:
Nagyon szerettem volna ápoló lenni, de vannak ápoló ismerőseink. Fáradtak, és egy lyukba kell élniük.
5/11 anonim válasza:
Magyarországon csak gazdagnak lenni éri meg.
6/11 Senior Séf válasza:
A következő 4 évben biztosan nem. Hogy azután milesz, az még a jövő zenéje.
7/11 anonim válasza:
Ha van egy jól kereső párod aki eltart akkor igen.
Ledoloztam 40 évet az egészségügyben, 145 ezer a nyugdíjam és nincs aki eltartson. A régi kollégák mondják, hogy most nagyon sok fizetésemelést kaptak 350 ezer nettót, hát erről én már lemaradtam. Szerettem amit csináltam, szívvel - lélekkel végeztem a hivatásom. 2 évvel ezelőtt volt, akkor még más világban éltünk.
8/11 anonim válasza:
Te jó ég, 40 év, és 145ezer nyugdíj?! Ez most komoly? Hiába dolgozik az ember, tanul éveken keresztül? Ráadásul egy ilyen nagy felelősséggel járó, rohatt nehéz, fizikailag, lelkileg megterhelő szakmát?
9/11 anonim válasza:
Én most hagytam abba. Embertelen,kizsákmányoló az élet minden területén.
10/11 anonim válasza:
Én gondolkodtam rajta, de ismerem magamat. Nem lennék jó ápoló. Lassú vagyok, döntésképtelen, meghalna a beteg addigra mire döntenék, és nagyon introvertált vagyok. Nem tudok olyan jól kommunikálni az emberekkel. Így inkább a programozás felé próbálok orientálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!