Milyen szervezetnek lehet eljándékozni nem használt tisztálkodó szereket Budapesten?
Egy rokonomtól minden ünnepre kapunk egy rakás sampont, hajpakolást, tusfürdőt, testápolót, krémeket és hasonlókat. Mi a párommal ilyesmiből csak a régóta bevált termékeket és márkákat használjuk, az ajándékok csak gyűlnek a polcon évek óta.
Arra gondoltam, hogy szívesen odaadnám az összeset egy hajléktalanszállónak, anyaotthonnak vagy bármi hasonló helynek, ahol örülnének neki és hasznát vennék.
Valaki ismer ilyen helyet Budapesten, ahol szívesen fogadnának ilyesmi dolgokat?
A legkorrektebb az, hogy megnézed a neten a kerületedben lévő szociális intézményeket (ahogyan írtad: hajléktalanszállók, anyaotthonok, de családsegítők, idős otthonok is lehetnek), felhívod/felkeresed őket, egyeztetsz velük, hogy fogadják-e?
A másik vonal pedig a jelenlegi menekülteket ellátó szervezetek lehetnek a fent vázolt megközelítéssel.
Köszi a minősítgetést privát üzenetekben. Nem hiszem, hogy bárkinek számot kellene adnom az anyagi helyzetünkről, de egyébként nem vagyunk "gazdagok". Szerintem a gazdagság egyáltalán nem ott kezdődik, hogy az embernek futja alapvető higiéniai termékekre. Undorító, hogy erre irigykedtek és üzenetben kuncsorogtok a cuccokért.
A normális válaszokat köszönöm, közben sikerült megoldani a problémát. Egy anyaotthonnak fogom adni a termékeket.
Nem értem, gazdagnak kell lenni ahhoz, hogy saját testápolót tudjon valaki venni magának, és na használjon bármi szart?
Kb havonta 5000ft, wow..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!