Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha olyat szeretn...

Mit csináljak ha olyat szeretnék amihez sok pénz kell ?

Figyelt kérdés
Például elutazni valamelyik nyugati országba, ott kivenni egy nyaralót, egész nyarat ott tölteni, szép helyeken meglátogatni, a "hely" dolgait kipróbálni. Szép szerpentineken motorozni, autózni, tengerre menni stb. És csak nem gondolni a magyar nyomorúságra. Tudom mindenki szeretne hasonlót, de ez 6-7 számjegyű összeg lenne, és ha belegondolok "elmegy" a kedvem az egésztől.
2022. ápr. 23. 19:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9 azért tapogatózik:D
2022. ápr. 24. 11:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már 9-es, én sem vagyok milliomos, ennek ellenére bőven túlvagyok azokon, amiket a kérdező írt. A milliós tétel max a 66-os út körbeautókázása, arra valóban egy átlagembernek gyűjtenie kell, de azért a tengerpart nem elérhetetlen.
2022. ápr. 24. 13:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Összességében nézd, nem értem mi nem egyértelmű.
2022. ápr. 24. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
8%

12-es, te ne vicceljél már, olyan jól keresel? Ennyi ésszel? Ezért tart itt az ország! Béreljél már ki egész nyárra a nizzában egy nyaralót😂, bérből fizetésből! Kaszinózál, szörfözz, autókázz már egy bérelt kabrióval nyaranta, ja, meg vitorlázzál is egy-két hetet😂.

Mi bajod van neked? Nem érted a leírt szöveget a kérdésben? Itt nem arról van szó, hogy megnézd a tengert, aha, ott van, király, pincér, egy doboz gyufát, meg egy szódát kérek😂.

A kérdező a filmsztárok, örökösök, aranyifjak, luxus"feleségek" életét irígyli. Nem arról van szó, hogy egyszer egy hétre elmenjen Monacóba, 2 év spórolás után,valami olcsó apartmanban lakva, és persze szigórúan itthonról vitt konzerveken élve. Sajnos ebben az esetben csak a tao tanulmányozása marad😄

9#

2022. ápr. 24. 15:27
 15/16 anonim ***** válasza:
64%

Valószíneg több eszem lehet nálad, mert nekem ez nem okoz problémát. :D

Amit volt/van kedvem kipróbálni, azt ki tudom. Igaz, néha spórolással, de nem okoz problémát.

Az ország azért tart ott ahol, mert a többség lusta tanulni és fejlődni.

Én sem milliomosnak születtem, Ausztriában dolgoztam kint, hogy mindent össze tudjak rakni a vállalkozásomhoz és igen, sokszor nem 8 órából áll a munkaidőm hanem 12-ből és van, hogy hétvégém sincs, de elértem azt amit akartam és nem konzerven élek ha lemegyek a Balatonra pl.

Szóval valahogy nem tudok azonosulni a folyamatosan nyígó kisemberrel, akinek minden szar és másokat irigyel, közben nem tesz semmit a fejlődésért.

2022. ápr. 24. 18:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Mit dolgozol?
2022. ápr. 24. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!