Mit csináljak ha olyat szeretnék amihez sok pénz kell ?

12-es, te ne vicceljél már, olyan jól keresel? Ennyi ésszel? Ezért tart itt az ország! Béreljél már ki egész nyárra a nizzában egy nyaralót😂, bérből fizetésből! Kaszinózál, szörfözz, autókázz már egy bérelt kabrióval nyaranta, ja, meg vitorlázzál is egy-két hetet😂.
Mi bajod van neked? Nem érted a leírt szöveget a kérdésben? Itt nem arról van szó, hogy megnézd a tengert, aha, ott van, király, pincér, egy doboz gyufát, meg egy szódát kérek😂.
A kérdező a filmsztárok, örökösök, aranyifjak, luxus"feleségek" életét irígyli. Nem arról van szó, hogy egyszer egy hétre elmenjen Monacóba, 2 év spórolás után,valami olcsó apartmanban lakva, és persze szigórúan itthonról vitt konzerveken élve. Sajnos ebben az esetben csak a tao tanulmányozása marad😄
9#

Valószíneg több eszem lehet nálad, mert nekem ez nem okoz problémát. :D
Amit volt/van kedvem kipróbálni, azt ki tudom. Igaz, néha spórolással, de nem okoz problémát.
Az ország azért tart ott ahol, mert a többség lusta tanulni és fejlődni.
Én sem milliomosnak születtem, Ausztriában dolgoztam kint, hogy mindent össze tudjak rakni a vállalkozásomhoz és igen, sokszor nem 8 órából áll a munkaidőm hanem 12-ből és van, hogy hétvégém sincs, de elértem azt amit akartam és nem konzerven élek ha lemegyek a Balatonra pl.
Szóval valahogy nem tudok azonosulni a folyamatosan nyígó kisemberrel, akinek minden szar és másokat irigyel, közben nem tesz semmit a fejlődésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!