Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Találkoztatok már ilyen eladóval?

Találkoztatok már ilyen eladóval?

Figyelt kérdés
Akinek láthatóan volt valami baja. Sírt épp vagy begörnyedt annyira fájt valamije, vagy nagyon zavarban volt, pánikolt valamin. Mi a véleményetek róla, mennyire foglalkoztat titeket, ér annyit, hogy utána elmeséljétek valakinek? Jelentkeztem egy eladói állásra és kíváncsi vagyok az emberek véleményére.
2022. ápr. 22. 07:08
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Tanuló penztarosoknal elofordul, hogy zavarban vannak, hiszen új nekik a helyzet. Sírni nem fog egyetlen eladó sem, fájdalomtól görnyedve se fogod látni, mert ezek nem az üzletbe valóak, ilyenkor haza megy az ember, vagy minimum az oltozobe. Nem foglalkoztat kulonosebben sehol a személyzet, nem is szokásom mesélni róluk, max ha valami nagyon kirívó dolog történik.
2022. ápr. 22. 07:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer láttam az auchanban egy eladónőt, akit addig csicskáztatott egy vevő a sajtpultban, amíg elsírta magát. utána meg azért cseszegette, mert hogy lassan szolgálja ki. A többi vevő vigasztalta.
2022. ápr. 22. 08:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ment a zöld és jöhetnek még.

#1 Én már láttam fájdalomtól vagy másnaposságtól(?) görnyedt eladót, de mondjuk az a fajta vagyok, aki nem csámcsog ilyesmin. :D

2022. ápr. 22. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem láttam ilyet, ha nagyon látványos lenne, megkérdezném, hogy mi a baj.
2022. ápr. 22. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Olyan eladót láttam, aki a higiéniai normákat be nem tartó vásárlókkal nem bánt kesztyűs kézzel. 1.eset a gyerek oda volt ültetve a bevásárló kocsiban, ahova a vevők az árut pakolják, sőt fel is állt az utcai cipőben. Erre az eladó : Hé, nincs a gyereknek lába? 2. eset, olyan egészségi állapotú nyugdíjas nő, aki a Gellérthegyre, meg Badacsonyban a Kisfaludy házhoz simán felmegy, berakta a banyatankot a bevásárló kocsiba, erre az eladó : még jó, hogy nem fekszik maga is oda a banyatank mellé. Vegye ki és húzza szépen a bal kezével. Menni fog. 😂
2022. ápr. 22. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 😂
2022. ápr. 22. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Az alapvető áru ismeret hiányon mosolygok. Nem konyhatündér fiú pénztáros összekeveri a zellert a karalábéval, a sörretket a jégcsap retekkel, ő híres személy. 😃 A Tescoban dolgozik olyan pénztáros, aki könyök mankóval képes járni, úgy megy be a pénztárba. Neki drukkolunk, hogy ne romoljon az egészsége, és nyugdíjig képes legyen dolgozni, majd utána is tudjon amennyire lehet, teljes életet élni. 🙏 A lottózóban dolgozik egy 30 35 év körüli nő, aki extra fázós. Sűrűn van még pufikabátban is.
2022. ápr. 22. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!