Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az idezetről?

Mit gondoltok erről az idezetről?

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 21. 19:50
 1/9 Hanna S ***** válasza:
Sokszor igaz.
2022. ápr. 21. 19:51
 2/9 A kérdező kommentje:

-Sok munka ellenére, nem kaptam sok jót.

-Ismerkedtem sokáig valakivel, többször megcsalt.

-Kinéztem valakit, de túl népszerű és elfoglalt.

Mi a célja az ilyen helyzeteknek az életben?

2022. ápr. 21. 19:55
 3/9 anonim válasza:
0%
Itt ez arra értendő, hogy például másnak rosszat kívánsz.
2022. ápr. 21. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem volt, h odavoltam egy pasiert, nagyon, sokaig. Nen kaptam meg. Azutan vilagossa valt, h mennyire maskepp iteltem meg. Igy (utolag) szerencseskent ertekeltem, h nem kaptam meg.

Hasonlo munkahellyel is volt. Nagyon vagytam egy helyre, de vegul nem kaptam meg. Utobb kiderult, h bizony szerencses vagyok.

2022. ápr. 21. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Van benne igazság.
2022. ápr. 21. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Igaz, mert A, vagy azzal többbet érünk, még ha ideiglenesen fáj is, viszont; B, lehet egy másik utat választani, hogy mégis azért elérjük. Néha van, hogy idővel rájövünk, miért is nem kaptuk meg azt a valamit, akkor.
2022. ápr. 21. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:

-Sok munka ellenére, nem kaptam sok jót. - Nem álltál ki magadért

-Ismerkedtem sokáig valakivel, többször megcsalt. - Szintén nem álltál ki magadért

-Kinéztem valakit, de túl népszerű és elfoglalt. - Ezt mondjuk még problémának sem nevezném, miért ne lehetne elfoglalt valaki? Nagyon sok ember létezik, keresgélj még.

Mi a célja az ilyen helyzeteknek az életben? Ebből a 3 kérdésből szerintem elsősorban az önbizalmadat kellene rendbe tenned. Ez a célja.

2022. ápr. 21. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:
40%
Ez is demagóg beszéd. Vannak helyzetek amikor igaz, és vannak amikor nem. Attól mert néha bejön, attól még nem lesz általános igazság.
2022. ápr. 22. 00:04
 9/9 anonim ***** válasza:
32%
Ez az idézet egy baromság. Sosem voltam még olyan helyzetben, amikor ez így lett volna.
2022. ápr. 24. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!