Mit tudhat más, amit én nem?

A lehető legrosszabb ötlet az ármányos teherbeeses. Könnyen egyedülálló anyukavá válhatsz...
Meg ugye milyen kapcsolat az ahol átveréssel indul acmeg nem is házassag?

Mit akarsz házasodni? Együtt sem éltek még! Ha annyira be vagy sózva, akkor költözzetek össze és lehet kiderül fél év után, hogy el sem bírjátok a másikat viselni.
Vagy te is az a fajta ember vagy, aki megy a csorda után és ha látja a Facebookon, hogy Julikát eljegyezték, akkor ő sem akar lemaradni?
A teherbeesés a legjobb ötlet. :D
A gyerek a legstabilabb kapcsolatokat is megviseli az első 1 évben, nem hogy egy olyat, ahol a felek még együtt sem éltek 1 hónapot sem.
Szerintem nyugodjál meg, ne nézd annyit a közösségi oldalakat és élvezd az életed!

Jegyezzen el téged a Loch Ness-i szörny :D
Neki szülhetsz majd :D

"Ha teherbe ejtetném magam nagyobb sikerem lenne?"
Unatkozó troll vagy elképesztően ostoba és féreg személy? Szomorú, hogy nehéz eldönteni, mert tényleg vannak ilyenek az életben...

Én teherbe ejtenélek, bébi, feleségül is veszlek. Írj!
28/Incel

Esetleg érdemes lenne BESZÉLGETNI, nem elég "jól ellenni".
Tudod: Mik a céljaitok, egyezik-e a tiéddel, vagy nem. Szeretne-e gyereket, vagy nem, mi a véleménye a házasságról úgy általában... Veled képzeli-e a jövőjét, vagy csak úgy elvan veled?
De az utolsó sor valóban nagyon beszédes.
Nekem az jön le, hogy te kapaszkodsz belé nagyon, ő csak elvan veled. Megjegyzem, pazarlod az idődet, nem leszel fiatalabb. Talán nem ő a megfelelő partner.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!