Egy főnök mit reagálhat arra ha megtudja hogy egy embere keményen állást keres és amint lehet lépni akar? De a főnök erről elvileg nem tudhat?
Mit reagálhat a főnök ebben a szituban? Van egy tégla a dolgozók között aki informálja a főnököt hogy az egyik ember keményen állást keres és az a terve hogy ha talál bármit ami 5 ft-tal is többet fizet mint ez itt akkor lép is le.
A főnök szemtől szemben ezt nem kérheti számon mert ő elvileg nem is tud a dologról.
Egyáltalán rákérdezhet? El akarsz menni? Ééén? Dehogy akarok-ki mondta ezt?Hát őőő senki... (mert a téglát nem szabad lebuktatni)....
vagy hogy folyna le az ilyen beszélgetés?
Dolgozóként és főnökként is voltam így.
Én behívattam őket és rákérdezem, hogy: "Deménem jónekedittenett???Hovamenné????"
Volt, hogy sikerült kompromisszumot kötni, de volt, hogy azonnal kivágtam. Olyan meg nincs, hogy nem tudhat róla, ő a gazdád, amíg tőle kapod a pénzt kajára!
"?Hovamenné????""
HOva? manapság? hova nem. ahova akar.
nem 1 helyre 10 ember hanem 10 helyre 1...
nem tudom te hol élsz, vagy mégis milyen munkakörről beszélsz, de jobb helyekken nem kell lasszóval fogni az embereket
ez a kérdés tuti vmi proli gyári melóról szól 🤣🤣🤣
"de jobb helyekken nem kell lasszóval fogni az embereket"
egészségügy IT szektor vendéglátás közoktatás villany víz gáz szerelő kőműves burkoló akármilyen szerelő szakember folytassam??
Próbálj te Pesten vagy Ny-Mo-n egy akármilynen kétkezi szakit felvenni!!
Próbálj meg.
Aki ér valamit
az a) már állásban áll
b) rég külföldön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!