Szerintetek mitől számítunk Valakinek?

Ha valami olyat teszünk le az asztalra, ami ami az adott személy szemében valami.
Jól megaszondtam, mint a kérdés is

Teljesen relatív.
Apám mindig azt hajtogatta, hogy ő már valaki, ő már elért valamit, én bezzeg semmit nem értem el és nem is fogok.
Hozzá kell tenni, hogy amikor ezeket elkezdte mondani, általános iskola alsóba jártam :D
Mindig a házzal jött, hogy neki háza van, amit ő épített, és nekem ilyen házam soha nem lesz, neki a vitte valamire a házzal volt egyenlő.
Igaz, hogy mellette alkoholista volt, elvesztette munkáját, haláláig 20 éven keresztül konkrétan otthon volt eltartottként és semmit nem csinált, de ő már "valaki".

#7 Nagyon jól felvázolta, de #4 is jókat írt.
Valakinek vagy a maguk közül (szinte bármiben) kiemelkedő embert tartják a többiek, vagy a többiekhez képest saját magát többre tartó ember próbálja magát valakinek tekinteni.
Mindkettő meglehetősen szubjektív megítélés és nincs is túl sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!