Támogatnád, hogy a metrón/tömegközlekedési eszközökön legyen különválasztva a férfiak/nők része?
Figyelt kérdés
Tehát pl. Egy metró eseteben, van x szamu vagon ahova csak ferfiak, mig x szami vagonba csak nok lephetnek?2022. ápr. 19. 11:28
11/20 anonim válasza:
Nem, Magyarország nem fekete vagy muszlim ország.
12/20 anonim válasza:
Nem. Az előttem válaszolóknak amúgy jelezném, hogy pl Japánban is léteznek külön női kocsik :) De szerintem Bp-en erre semmi szükség.
14/20 anonim válasza:
Nem támogatnám, szerintem felesleges lenne. Amelyik primitív férfi zaklatni akarja a nőket, az megtehetné így is, a metrókon kívül.
15/20 anonim válasza:
Én támogatom. Örülnék, ha soha többet nem látnék egy nőt sem.
28/Incel
16/20 anonim válasza:
Én inkább IQ és EQ szint alapján szeparálnám az embereket.
17/20 anonim válasza:
Nem, azt viszont igen, hogy szigorúbban ellenőrizzék, hogy csak olyan szálljon fel, akinek van jegye/bérlete és hogy jobban felügyeljék a megállókat a biztonságosabb utazás érdekében.
18/20 anonim válasza:
Határozottan NEM!
Azt viszont igen, ki szakállas, meg ki nem.
19/20 anonim válasza:
...illetve a hosszú cipőfűzős embereket sem kedvelem.
20/20 Hanna S válasza:
Miért? Mi a gondod a szakállas emberekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!