Mi volt a legszokatlanabb dolog amit valaha meztelenül csináltatok? (Opcionálisan azt is odaírhatjátok hogy hány évesen történt és milyen neműek vagytok.)
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 11:07
11/14 anonim válasza:
Nekem lételemem a meztelenség. Nagyon sok mindent csináltam már pucéra.
Itthon kerti munka. Sétá erdőben, patak parton. Biciklizés. Autó vezetés, ugy mentem el kb 3 km re lévő helyre, hogy nem volt semmi ruha a kocsiban.
12/14 anonim válasza:
A kérdés hány napig voltam folyamatosan meztele???
42N
13/14 anonim válasza:
Nekem 5 nap volt folyamatosan meztelen, sajnos már jó pár éve volt.
14/14 sipekilaci válasza:
Volt egy munkám amit végig meztelenül kellett végezni, Horvátországban nudi-hajó személyzete voltam a barátnőmmel együtt. Amikor kikötöttünk és hoztak nekünk árut (kaja-pia) felöltözhettünk volna, de mi nem tettük. De senki sem akadt föl rajta. Ja mindez huszonéveink elején volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!