Aki elvesztett már tárcát iratokkal,viszontláttátok valaha?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 15:21
A kérdező szavazást indított:
Igen,mindent visszakaptam hiánytalanul
Igen,de csak az iratokat
Sose láttam viszont többé
14 szavazat
1/3 anonim válasza:
Csak boltban hagytam ott pénztárnál, ott meglett. Mert gondolom, penztaros is előbb látta meg, mint következő
2/3 anonim válasza:
Amikor Kőbányára költöztem, mindenki szívta a fogát, hogy "rosszabb helyet nem is találhattál volna".
Legutóbb elhagytam a pénztárcám, kocsi tetejéről esett le útközben. Észre sem vettem, hogy nincsen meg, nem telt el 10 perc már csengettek, hogy találtak egy tárcát az utcán volt szétszórva, pénz, iratok, mindent vissza adtak.
Ennyit a sztereotípiákról.
3/3 anonim válasza:
Viszont egyszer, vagy 8-10 éve úgy jártam, hogy állok sorban kasszánál, mellettem is cigányok voltak, óbégattak át a másik 2-3 kasszához.
Egész galeri volt és mindegyik kasszához beálltak.
Hazafele úton realizáltam, hogy a pénztárcám nincs sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!