Rosszul állok hozzá ehhez?
Figyelt kérdés
Hogy igazságtalannak tartom hogy mindenki szét élvezkedte magát hosszúhétvégén, húsvétkor nekem meg mindeközben egy traumát kellett megélnem, rossz dolog történt a környezetemben. És nem értem nekem miért nem jár a jó mint másoknak2022. ápr. 19. 07:32
1/7 anonim válasza:
Ez mindenkivel megesik sajna csak időben nem találkoznak a dolgok. Neked is lesz húsvétod ami neked jó lesz másnak meg nem.
2/7 anonim válasza:
Dögöljön meg a szomszéd tehene is?
Amúgy meg úgy sejtem, hogy a világon többezer olyan ember van, akinek szar volt a húsvétja és érte valamilyen veszteség.
3/7 anonim válasza:
Én húsvét alkalmából a kerületi kapitányságon voltam kétszer. Mert egy hülyegyerek lenyúlta a mobilomat. Ma a szolgáltatóhoz megyek a letiltott készülék és a kártya miatt.
4/7 anonim válasza:
Rosszul bizony. Egyáltalán nem biztos, hogy mindenki szétélvezkedte magát, sőt. Biztosan vannak olyanok, akik nem.
Egyébként máskor éppen te élvezkeded szét magad, miközben valaki szenved.
5/7 Shaddark válasza:
"És nem értem nekem miért nem jár a jó mint másoknak"
Mert másokkal foglalkozol magad helyett.
Amíg nem tanulsz meg felelősséget vállalni magadért (a mások belekeverése felelősség áthárítás) addig soha semmi se lesz jó. Mert soha semmiből nem fogsz tanulni.
6/7 anonim válasza:
3! Én karácsony előtt jártam így. Az utcán kitépték a kezemből a táskám. 30 nap múlva (az utcai kamerafelvételek ellenére) ismeretlen tettessel lezárták a "nyomozást". Remélem neked nagyobb szerencséd lesz.
7/7 anonim válasza:
3. Vagyok megtérült a kàrom. A hülyegyerek anyja van rám kiakadva mert vissza adta volna.a kisfia csak jó telefont akart sok programmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!