Mi köze ehhez az ángyomnak? Rosszul esik. Mit mondasz vélemény?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok.... apukám és anyukám el váltak már 6 éve.... apukámnak van egy öccse aki a nagy batyjam, annak a felesége aki az angyom folyamatosan csúnyán beszél anyamrol, meg az anyai mamamrol... én sose bantottam az ángyom anyját s apját akkor ő miért szidja anyámat meg az anyai mamámat? Különben is az ángyom anyukámnak unoka testvére rokonunk, ez rosszul esik tolle, meg nekem is néha be szologat , hogy nekem hogy és hogyan kellene élnem nem szórakozni meg élni hanem meg nosulni családi életet élni.2020. nov. 26. 15:05
1/5 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy messze túl sokat foglalkozol a rokonaiddal és a véleményükkel. Ideje megtanulni leszarni a pampogást.
2/5 anonim válasza:
Attól, hogy rokonod, még nem muszáj tartanod vele a kapcsolatot.
3/5 anonim válasza:
1# mert te kussban lazan, fapofaval vegig hallgatod, ahogy valaki az Anyadat es a Mamadat szidja? Ha igen, akkor eleg szanalmas leny vagy..
Krrdezo..miert nem kuldod el az angyikadat a busba?!
4/5 anonim válasza:
Nem, hármas, én pl. elküldöm bármelyik bunkó rokont a pi%csába és nem tartom kapcsolatot olyan emberekkel, akik ilyen szardarabok, akkor se ha rokonok.
5/5 anonim válasza:
Nyugodtan mond meg neki, turkáljon az övéi között, rólad meg le lehet pattanni. Neki nem mindegy anyud milyen, ha már elváltak? Mi köze?
22 éves vagy!!! Simán megmondhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!