Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem szeretsz / nincs...

Ha nem szeretsz / nincs kedved egy programhoz, amit a párod szeret, vagy csak kedve van hozzá, akkor is igent mondanál az adott programfelvetésre?

Figyelt kérdés

Sokszor mondják, hogy a párkapcsolat kompromisszumokra épül, ezért néha te adsz, néha a párod. Mi lenne a reakciótok, ha a párotok hétvégi programfelvetése olyan program lenne, amihez akkor, vagy soha nincs kedvetek?

Pl nem vagytok strandkedvelők, de a párotok felvenné, hogy menjetek strandra.

Vagy a párotok menne egy hétvége esti belvárosi iszogatásra, de nektek vagy akkor nincs kedvetek menni, vagy eleve inkább otthonülősek vagytok.

2022. ápr. 17. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
dehogy mondanék igent
2022. ápr. 17. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát néha igent mondanék...mondjuk strandolni gyűlölök menni, csak inni mennék oda mondjuk. Az iszogatás nálam teljesen okés, egy valami mindig zavar, ha bulizni akar az illető...gyűlölöm, ilyenkor inkább felhúzom valamivel.
2022. ápr. 17. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Persze, mennék, ha tudnám, hogy neki fontos, hogy én is ott legyek. Kompromisszum, ahogy írtad is. Persze előtte megpróbálnám rábeszélni, hogy legyen ez egy csajos buli a barátnőivel, ahol én mint pasi csak útban lennék :-D
2022. ápr. 17. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor lennék benne ilyenekben, ha ő is benne lenne olyan programokban, amik nekem fontosak. Tehát ha ez egy fair, oda-vissza dolog lenne.

Ha neki nem lennék annyira fontos hogy miattam bevállaljon olyan dolgokat amik tőle távol állnak, akkor én sem törném magam.

2022. ápr. 17. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!