Ha nem szeretsz / nincs kedved egy programhoz, amit a párod szeret, vagy csak kedve van hozzá, akkor is igent mondanál az adott programfelvetésre?
Figyelt kérdés
Sokszor mondják, hogy a párkapcsolat kompromisszumokra épül, ezért néha te adsz, néha a párod. Mi lenne a reakciótok, ha a párotok hétvégi programfelvetése olyan program lenne, amihez akkor, vagy soha nincs kedvetek?
Pl nem vagytok strandkedvelők, de a párotok felvenné, hogy menjetek strandra.
Vagy a párotok menne egy hétvége esti belvárosi iszogatásra, de nektek vagy akkor nincs kedvetek menni, vagy eleve inkább otthonülősek vagytok.
2022. ápr. 17. 23:24
2/4 anonim 

válasza:

Hát néha igent mondanék...mondjuk strandolni gyűlölök menni, csak inni mennék oda mondjuk. Az iszogatás nálam teljesen okés, egy valami mindig zavar, ha bulizni akar az illető...gyűlölöm, ilyenkor inkább felhúzom valamivel.
3/4 anonim 

válasza:

Persze, mennék, ha tudnám, hogy neki fontos, hogy én is ott legyek. Kompromisszum, ahogy írtad is. Persze előtte megpróbálnám rábeszélni, hogy legyen ez egy csajos buli a barátnőivel, ahol én mint pasi csak útban lennék :-D
4/4 anonim 

válasza:

Akkor lennék benne ilyenekben, ha ő is benne lenne olyan programokban, amik nekem fontosak. Tehát ha ez egy fair, oda-vissza dolog lenne.
Ha neki nem lennék annyira fontos hogy miattam bevállaljon olyan dolgokat amik tőle távol állnak, akkor én sem törném magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!