Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen patkányok az emberek?

Miért ilyen patkányok az emberek?

Figyelt kérdés
Most így késő este belegondoltam hogyha nem keresnék többet senkit akkor nem beszélnék senkivel max anyummal meg apummal. Senki sem ír rám sose ha én nem írok nekik előszőr. Akkor jó vagyok ha valahova menni kell szórakozni de ha én hívok ki valakit akkor senki se jön mert nem érnek rá. “Haveromra” nem írtam 2 napja és azóta nem beszélünk. Teljesen egyedül érzem magam és úgy érzem hogy az emberek csak kihasználnak. Suliba is mindig én megyek oda a srácokhoz de ha nem mennék egésznap egyedül lennék. Kezdem azt érezni hogy senkinek sem vagyok fontos.. :(
2022. ápr. 17. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lesz még meglepetés az életedben. Ez még csak nemtörődömség, meg butaság. Majd találkozol igazi rosszindulattal és patkánysággal is, csak idő kérdése.
2022. ápr. 17. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek úgy gondolják, hogy nem vagy fontos. Azért, mert nem tűnsz ki a tömegből semmivel. És gondolom nincs belőled semmi hasznuk.

Ez nem a te hibád. Nem szeret mindenki feltűnő lenni. Viszont, akkor meg az emberek számára unalmas.

Én is így éltem le az életemet, eddig. Csak akkor keresnek, amikor valamit akarnak tőlem. De arra nem kíváncsi senki, hogy vagyok.

Az emberek önzők. Ez van.

2022. ápr. 17. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
32%

Írjál nekem, én itt vagyok te édes

saját magadról a megítélésed téves.

Nincsen veled probléma, nem vagy vétkes

tudom, úgy érzed a fájdalom most szétnyes.

29F/Beteg

2022. ápr. 17. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Valóban csak egyedül vagy a világon. Tanuld meg. Soha ne kötődj senkihez mert senkinek nem jelentesz semmit, csak ameddig haszna van belőled.

Ha leszúrnának az utcán, mindenki átlépne rajtad.

Csak akkor vagy valaki ha gazdag vagy, híres vagy pedig halott.

SOHA NE BÍZZ SENKIBEN! ezt tudom neked mondani.

2023. febr. 2. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!