Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jól alakítom az életem?

Jól alakítom az életem?

Figyelt kérdés
jelenleg 23 vagyok fiu... minden ismerősöm már vagy terhes vagy házas... en meg külföldön vagyok es pénzt gyüjtök saját lakásra... olyan mintha mindenki előttem járna az életbe... én meg egy helyben maradnék... már a tőlem 2-3 évvel kisebbek is mar házasok.. jó úton haladok az életbe vagy nem??

2022. ápr. 17. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem manapság nem érdemes 30 alatt megházasodni. Ha olyan szerencsés vagy, hogy megtaláltad álmaid nőjét, az életed szerelmét, akkor persze más a helyzet. A sok huszonéves akik most házasodnak és gyereket vállalnak a sok különféle kedvezmények miatt szerintem jó részük 10-15 év múlva el fog válni, de ne legyen igazam.
2022. ápr. 17. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Statisztika sajnos azt mutatja, hogy 30 éves koruk előtt ezek az emberek el fognak válni. Te csak gyűjts a lakásra, nem vagy elkésve semmivel. 10 év múlva sem lennél.
2022. ápr. 17. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Jól csinálod !
2022. ápr. 17. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!