Erős, izmos lányok! Kellett már magatokat megvédenetek az erőtökkel egy fiútól?
Figyelt kérdés
Vertetek már meg fiút? Vagy félemlítettek meg az izmaitikkal? Történt hasonló eset?2022. ápr. 17. 12:13
11/12 anonim válasza:
Engem egyszer egy házibulin egy részeg srác megpróbált leteperni, és lerángatni a ruhámat. Na, nem tette zsebre, amit kapott, össze kellett varrni az arcát, és a töke miatt meg pár napig alig tudott járni.
Szerencsére voltak tanuk, hogy önvédelem volt (mondjuk a vége felé már nem, akkor már csak dühből rugdostam) de amúgy sem kívánt feljelentést tenni, hogy megpróbáltam megerőszakolni egy lányt és megvert...
12/12 anonim válasza:
"Más perverzek is írhatnak neked"
Micsoda freudi elszólás! Ezzel elismered, hogy te is perverz vagy!
Mondjuk, nyilvánvaló volt, de így legalább te is leírtad, ha nem is biztos, hogy szándékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!