Miért a mentálisan kissé fura embereket fogom ki beszélgetni mindig?
Figyelt kérdés
Akárkivel beszélgetek, kiderül 1-2 hónap után hogy valami stimmel vele. Tökre lehúz hogy pszichiátereset kell játszanom... Nem azzal van a bajom,de könyörgöm még biológiából sem érettségiztem...
Komolyra fordítva a szót, valami segítség?
2022. ápr. 17. 00:26
1/9 anonim válasza:
Mindenki fura mentálisan, ha eléggé megismered...
2/9 A kérdező kommentje:
Oké,de általában mindenki hirtelen "depis"... Eléggé fura.
2022. ápr. 17. 01:12
3/9 anonim válasza:
Valami bővebb?
Ezek alapján csupán annyit tudok feltételezni, hogy neked furcsa, amint mások kissé megnyílnak, és beszélni kezdenek az érzéseikről.
4/9 anonim válasza:
Mindenkinek vannak gondjai, szerencsés vagy, ha te a fényes 1%-ba tartozol. Tartson is ez sokáig, de ha nem vagy hajlandó meghallgatni mások gondjait, akkor nehezen fogsz velős kapcsolatokat fenntartani velük.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem, és szívesen meghallgatok másokat. De mikor másról nem szól a beszélgetés csak arról, akkor már baj van.
2022. ápr. 17. 01:16
6/9 anonim válasza:
Persze, megértem, nyilván lelki szemetesláda sem szeretnél lenni, ha erre gondoltál.
7/9 anonim válasza:
Akkor beszelj velem, nekem en nagy furcsa es nagyon problemas vagyok
Hagyd kisse ilyen olyan embereket :)
8/9 anonim válasza:
Amikor másról nem szól a beszélgetés, csak arról...írod. Arról? Miről? Lelki életről? Lelki gondokról? Elemzésről, önelemzésről, az ő elemzéséről? Érzésekről? Nem vagyunk egyformák, nekem meg nehéz kivárni új ismeretségnél, míg a (kezdetben vállalható) smalltalk témáktól eljutunk a mélyebbekig. Az életem eddigi legtöbbet adó kapcsolata jellemzően önboncolgatásból, mély beszélgetésekből állt, most ez nagyon hiányzik és félek, sose valósul meg ez más emberrel ilyen mértékben. Nekem ott sose hiányzott a könnyedség. Nekem szerintem az a mélység, az a belemenés a komfortos, neked más.
9/9 anonim válasza:
8-assal nagyon együtt tudok érezni. Én is az ismerkedés ezen melyebb szakaszát várom a leginkább. Az sokkal valódibb, minthogy "Mizu?"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!