Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért a mentálisan kissé fura...

Miért a mentálisan kissé fura embereket fogom ki beszélgetni mindig?

Figyelt kérdés

Akárkivel beszélgetek, kiderül 1-2 hónap után hogy valami stimmel vele. Tökre lehúz hogy pszichiátereset kell játszanom... Nem azzal van a bajom,de könyörgöm még biológiából sem érettségiztem...

Komolyra fordítva a szót, valami segítség?

2022. ápr. 17. 00:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki fura mentálisan, ha eléggé megismered...
2022. ápr. 17. 00:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Oké,de általában mindenki hirtelen "depis"... Eléggé fura.
2022. ápr. 17. 01:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Valami bővebb?

Ezek alapján csupán annyit tudok feltételezni, hogy neked furcsa, amint mások kissé megnyílnak, és beszélni kezdenek az érzéseikről.

2022. ápr. 17. 01:14
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Mindenkinek vannak gondjai, szerencsés vagy, ha te a fényes 1%-ba tartozol. Tartson is ez sokáig, de ha nem vagy hajlandó meghallgatni mások gondjait, akkor nehezen fogsz velős kapcsolatokat fenntartani velük.
2022. ápr. 17. 01:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem, és szívesen meghallgatok másokat. De mikor másról nem szól a beszélgetés csak arról, akkor már baj van.
2022. ápr. 17. 01:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, megértem, nyilván lelki szemetesláda sem szeretnél lenni, ha erre gondoltál.
2022. ápr. 17. 01:19
 7/9 anonim ***** válasza:
10%

Akkor beszelj velem, nekem en nagy furcsa es nagyon problemas vagyok

Hagyd kisse ilyen olyan embereket :)

2022. ápr. 17. 01:51
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Amikor másról nem szól a beszélgetés, csak arról...írod. Arról? Miről? Lelki életről? Lelki gondokról? Elemzésről, önelemzésről, az ő elemzéséről? Érzésekről? Nem vagyunk egyformák, nekem meg nehéz kivárni új ismeretségnél, míg a (kezdetben vállalható) smalltalk témáktól eljutunk a mélyebbekig. Az életem eddigi legtöbbet adó kapcsolata jellemzően önboncolgatásból, mély beszélgetésekből állt, most ez nagyon hiányzik és félek, sose valósul meg ez más emberrel ilyen mértékben. Nekem ott sose hiányzott a könnyedség. Nekem szerintem az a mélység, az a belemenés a komfortos, neked más.
2022. ápr. 17. 07:12
 9/9 anonim ***** válasza:
8-assal nagyon együtt tudok érezni. Én is az ismerkedés ezen melyebb szakaszát várom a leginkább. Az sokkal valódibb, minthogy "Mizu?"
2022. ápr. 17. 07:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!