Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok elég jó?

Miért nem vagyok elég jó?

Figyelt kérdés

Sokszor nem értem a barátom viselkedését. Mond olyan dolgokat, amik számára viccesek, de nekem nem azok, ilyenkor azt mondja milyen ember

vagyok én, velem viccelődni sem lehet, ő a haverokkal is szokott poénkodni, csak velem nem lehet. Jobb lenne ha sose venném komolyan, amiket mond, mert ő csak viccnek szánja.

Egyszer összevesztem vele azért, mert a barátaival kocsmába mentek, és ez nekem nem tetszett. Azt mondta azért mert nem bánok vele szépen, ezért büntetni fog azzal, hogy nem szexel velem, és akkor legalább megfogom tanulni, hogy vele csak szépen viselkedhetem másképp nem.

Meg hogy annyira buta vagyok, hogy még gondolkodni sem tudok, mert hogy annyi gógyim sincs.

Meg hogy mit csináltam a konyhában, hogy olyan sokáig csináltam meg neki a kaját. Ezekért a dolgokért én akkor megharagszom, és akkor többször is elmondja, hogy szeret, és viccelt. De ha szeret miért poénkodik ilyenekkel?

Közös programokat sem szereti velem, akkor is unott arcot vág, a legtöbbször csak egy szobában vagyunk.

2022. ápr. 15. 17:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdező: leírásodból nekem úgy tűnt, hogy az illető téged "idomítani akar", tudom ez esetben nem szép szó, de párkapcsolatban nincs ilyen, hogy "ha te így akkor majd én büntetlek" és "akkor majd megtanulod"...

Birtoklási vágy is felsejlik az ilyen viselkedés mögött.

A "divat-diagnózist" amivel sokszor és sokat dobálóznak mostanában nem akarom ideírni, mert nem biztos hogy igaz meg nem is célszerű.

Ezekre a jelekre nagyon kell figyelni.

2022. ápr. 15. 18:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Vonatkoztass el magadtól, és olvasd már fel magadnak hangosan amit ideírtál... Szerinted normális dolog ez, meg az, hogy ilyennel vagy együtt?
2022. ápr. 15. 18:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég rosszul hangzik. Keress egy olyat, aki jobban megbecsül. És előtte gondold végig, hogy hogyan bánt apád anyáddal, és ez mennyiben befolyásolja a mai férfiképedet.
2022. ápr. 15. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!