Miért nem vagyok elég jó?
Sokszor nem értem a barátom viselkedését. Mond olyan dolgokat, amik számára viccesek, de nekem nem azok, ilyenkor azt mondja milyen ember
vagyok én, velem viccelődni sem lehet, ő a haverokkal is szokott poénkodni, csak velem nem lehet. Jobb lenne ha sose venném komolyan, amiket mond, mert ő csak viccnek szánja.
Egyszer összevesztem vele azért, mert a barátaival kocsmába mentek, és ez nekem nem tetszett. Azt mondta azért mert nem bánok vele szépen, ezért büntetni fog azzal, hogy nem szexel velem, és akkor legalább megfogom tanulni, hogy vele csak szépen viselkedhetem másképp nem.
Meg hogy annyira buta vagyok, hogy még gondolkodni sem tudok, mert hogy annyi gógyim sincs.
Meg hogy mit csináltam a konyhában, hogy olyan sokáig csináltam meg neki a kaját. Ezekért a dolgokért én akkor megharagszom, és akkor többször is elmondja, hogy szeret, és viccelt. De ha szeret miért poénkodik ilyenekkel?
Közös programokat sem szereti velem, akkor is unott arcot vág, a legtöbbször csak egy szobában vagyunk.

Nagyon durva.
Nem bírja ha megmondják neki mit csinálhat.
Megkérdezi miért volt 6 óra hossza megcsinálni egy rántottát.
És nem szeret veled közös programot csinálni értsd:8 órán keresztül ruha boltokba járni.
Esetleg csinálhatnátok olyan dolgokat amiket ő is szeret.
pl:együtt főzni.

Szerintem is buta vagy, igaza van a barátodnak. Még mindig nem hagytad el, és minden nap kiírsz róla egy kérdést, ami már rohadt idegesítő.
Meg is érdemled ezt a tirpákot.

Mi lenne, ha végre kirúgnád? Akit szeret az ember azzal nem így viselkedik, nem így beszél, és nem így viccel!
Keress olyat, aki megbecsül, és nem kihasználni akar!

Te szereted hogy így bánik veled. Ha nem tetszene ez a bánásmód, akkor már nem lennél vele.
Csak ne a gyk-t spammelnéd teli ezekkel a kérdésekkel..

Hát én elmondom, hogy mit csinálnánk ma együtt. Reggeli kávé, beszelgetnék. Dél előtt rakás rendberakasa, ebéd készítés - mivel főzni nem tudok ezért csak segítek mindenben, amit mondasz. Ebéd, és utánna megbeszélnenk mit csináljunk délután. Mozi, vásárlás, menjünk el valahová sétálni, vagy mondjuk egy jó fürdőbe (Aquaworld?), Kicsi pihi és indulhatunk. Aztán estig program, hazajövünk, esti tv-zes, vagy valami film és feksziünk.
Ha ez neked jó program, akkor nem jó emberrel vagy..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!