Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha szőkére festetem a hajam,...

Ha szőkére festetem a hajam, kevésbé tünnék cigánynak?

Figyelt kérdés
Cigany vagyok de feher boru. A sotet barna hajam miatt jobban latszik hogy cigany vagyok. A szemem is barna ugyanolyan szinu mint a hajam. Nem ciganyos az arcom. Nagyon sok munkat azert nem kapok meg mert cigany vagyok. Ha szoke lennek tobb szerencsem lenne? Szerintem ugy eszre se lehetne venni hogy cigany vagyok
2022. ápr. 14. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Inkább világos-barnára. A szőke tényleg véglet, valaki nagyon más akar lenni.
2022. ápr. 14. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne tedd tönkre a hajad a szőkítéssel. Világosbarnára szavazok én is, talán aranybarna ha a bőröd meleg tónusú.

A vonásaidon viszont ez se fog változtatni. Nem minden barna szemű és hajú ember néz ki cigánynak, ezért gondolom hogy látszik a vonásaidon. Azzal semmit se tudsz tenni.

A ruha és a viselkedés is számít.

2022. ápr. 14. 17:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Most eszembe jutott valami. Volt egy munkatársam, aki délamerikai volt, barna haj, kreol bőr, barna szakál. Egyszer gondolt egyet, szőkére festette a haját. Nagyon nem ment a bőréhez, furcsán nézett ki, ráadásul a szakállát meghagyta barnának.

Szerintem a világosszőke nem passzol a kreol bőrhöz.

Arról nem is beszélve, hogy a szőke az, amit folyton festeni kell, egy kis lenövéssel már látszik, hogy nem a te hajszíned, még, ha sötétszőkéből leszel világosszőke, akkor is.

2022. ápr. 15. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Ráadásul a szőke nagyon tudja roncsolni a hajat. Én 15 évesen kitaláltam, hogy szőke melírt rakatok a hajamba. 17 éves koromban az egészet le kellett vágni hosszúból rövidre, mert olyan szinten nem lehetett fésülni, folyton kócolódott, kifésültem és nem sokkal rá megint kócos voltam, a hócipőm tele volt vele.

Megnőtt, akkor megint melíroztattam, hogy csajosabb legyen, de nem növesztettem hosszúra, általában a vállam alatt volt kicsivel, hogy ne legyen macera a folytonos fésülés, 21 éves koromra már csak néhány tincs maradt az eredeti színből, akkor javasolta a fodrász, hogy inkább fessük.

23 évesen minden bajom volt a hajammal, akkor befestettem barnára és azóta a hajam sosem látott szőke festéket.

Most is be tud kócolódni, de azért nem olyan szinten, mint amikor szőke voltam.

2022. ápr. 15. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!