Szerintetek ezen az oldalon szorongó férfiak és szorongó nők vannak?

Szerintem nem ez a jellemző, de én mikor idetévedtem, 13 éves voltam és bizony elég szorongós típus voltam... Ma már nem is értem, hogy tud valakinek izzadni a tenyere😂
Picit fura lesz, de nekem többek közt ez az oldal segített kitörni belőle. Igaz, csak csendes figyelője voltam itt a történéseknek, de sokat alakított a személyiségemen ez az oldal és az itt lévő emberek válaszai. Egy idő után elkezdtem válaszolgatni, társalogni, aztán szépen lassana való életben is.
Már 6 éve használom ezt az oldalt amúgy, szerintem kezdek függővé válni😬

Itt egy másik kérdés, így talán jobb.:D
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1169..

#3 (12:24) Én is ebben a korban találtam rá kb. az oldalra, és vagy csendes megfigyelő voltam, akkor még más felhasználó néven (amit a kérdésben és válaszokban lévő linkek megnyitása miatt hoztam létre), vagy már ezzel a fiókkal írtam válaszokat, és a szorongásról eddigre leszoktam.
A 6-7 év alatt, amióta itt vagyok, egész sok választ írtam, és 1 kérdést tettem fel. A személyiségemen nem alakított sokat, azonban a fogalmazást játékosan tudtam gyakorolni, és használni tudtam a helyesírási szabályokat élesben.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!