Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ezen az oldalon...

Szerintetek ezen az oldalon szorongó férfiak és szorongó nők vannak?

Figyelt kérdés
Akik így próbálják kompenzálni azt hogy a való életben nem valami "jók"?
2022. ápr. 14. 11:27
 1/9 Thispain ***** válasza:
Mi alapján gondolod igaznak a megállapítást?
2022. ápr. 14. 11:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. ápr. 14. 11:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ez a jellemző, de én mikor idetévedtem, 13 éves voltam és bizony elég szorongós típus voltam... Ma már nem is értem, hogy tud valakinek izzadni a tenyere😂

Picit fura lesz, de nekem többek közt ez az oldal segített kitörni belőle. Igaz, csak csendes figyelője voltam itt a történéseknek, de sokat alakított a személyiségemen ez az oldal és az itt lévő emberek válaszai. Egy idő után elkezdtem válaszolgatni, társalogni, aztán szépen lassana való életben is.

Már 6 éve használom ezt az oldalt amúgy, szerintem kezdek függővé válni😬

2022. ápr. 14. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Mások nevében nem nyilatkozom, de én amúgy szorongok
2022. ápr. 14. 13:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Itt egy másik kérdés, így talán jobb.:D

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1169..

2022. ápr. 14. 14:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő egyaránt van.
2022. ápr. 14. 22:02
 7/9 Thispain ***** válasza:
Ha azt a kérdést is te írtad ki, az olyan, mintha bizonyítani akarnád, csak olyan emberek regisztrálnak ide, akik szorongnak, vagy szorongtak, és a többieket figyelembe se veszed.
2022. ápr. 16. 15:40
 8/9 Thispain ***** válasza:

#3 (12:24) Én is ebben a korban találtam rá kb. az oldalra, és vagy csendes megfigyelő voltam, akkor még más felhasználó néven (amit a kérdésben és válaszokban lévő linkek megnyitása miatt hoztam létre), vagy már ezzel a fiókkal írtam válaszokat, és a szorongásról eddigre leszoktam.

A 6-7 év alatt, amióta itt vagyok, egész sok választ írtam, és 1 kérdést tettem fel. A személyiségemen nem alakított sokat, azonban a fogalmazást játékosan tudtam gyakorolni, és használni tudtam a helyesírási szabályokat élesben.

2022. ápr. 16. 15:52
 9/9 Thispain ***** válasza:
Tévedtem, kettőt, csak a másikat viccből írtam, és törölték.
2022. ápr. 16. 15:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!