Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig lesznek kb...

Szerintetek meddig lesznek kb itt a teraszosok? Bejöhetnek a házba?

Figyelt kérdés
Megjöttek az előbb a munkások, most csinálják nekünk a teraszt, és hát felkeltem a kopácsolásra, meg hogy verik fel a betont. Nevelőapum foglalkozik velük, ma felverik a betont, megcsinálják a padlót vagy mit, meg tetőt felrakják. Szerintetek mennyi ideig lesznek így itt? Csak azért, mert kicsit kellemetlen, nem nagyon szeretem az idegeneket a lakásba, persze tudom ez a munkájuk meg ez tök jó meg minden, de az is rossz hogy az ajtó előtt kb közvetlenül lapáttal dolgoznak, én meg mennék ki enni, mosdóra meg ilyenek, és meg fognak látni, mert átlátszó a bejárati ajtó 😬 ... Illetve ha nevelőapum elmegy dolgozni fél 1-kor utána én leszek itthon 3-ig csak, és nem akarom beengedni őket ha pl inni akarnak vagy mittudomén... És az 5 közül valamelyiknek tuti lesz valami nyűge baja. Ez hogy lesz így? Gátlásaim vannak sajnálom :D Még a redőnyt sem merem felhúzni, mert mindegyik idenézne, milyen kínos már..

2022. ápr. 14. 07:37
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Lüke vagy, egyáltalán semmi kínos nincs benne. Ha csak nem te vagy Shrek vagy Hulk, persze...
2022. ápr. 14. 07:40
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Minek élsz még. Gondolom utcára sem mész, nehogy lássanak.
2022. ápr. 14. 07:41
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

Jézusom.... Nyeld le a békát, szedd össze magad, mert az életbe so lesz ott nevelőapuci se anyuci, hogy megvegye neked a bérletet meg állásinterjúra menjen helyetted.

Nem esznek meg, csak melósok. Illik megkínálni őket valamivel, pisilni meg vagy bemennek vagy lehugyozzák a kerti bokrokat.

2022. ápr. 14. 07:41
 4/9 anonim ***** válasza:
32%

Én sem szerettem tiniként sem az idegeneket. Olyankor inkább bent voltam a szobában egész nap, csak ne kelljen közéjük mennem. Megértelek!

Valóban zavaró lehet, hogy mindig ott vannak, dehát tényleg ez a dolguk!

Dehogy kell őket megkínálni...! Hol élsz te??

A hetvenes években volt utoljára szokás, hogy a nagymamám főzött a munkásokra, akik a házát építették.

Ma már rohadtul nem szokás őket bármivel is kínálni! Sok helyen WC - re sem engedik be őket!

Mondjuk, meg is értem! Tőlünk is "véletlen" elvitték magukkal a vaskannát meg egy vasvödröt, mikor befejezték a melót és pakolták be a cuccaikat a kocsiba. Utána vettem észre, elmentek... Nyilván, ezért már nem hívtam őket vissza, de elég szánalmas, hogy még meg is lopják az embert az igen magas fizetség ellenére is...

Egyébként is, amilyen aranyáron dolgoznak, bőven elég fizetség az a rengeteg pénz nekik! Be is cseszne, ha még kávéval itatnám őket meg enni is adnék nekik...

2022. ápr. 14. 07:52
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Ők azért vannak ott, hogy megcsinàljàk azt amit ti nem tudtok. Ne úgy nèzz ràjuk, mintha a marsról jöttek volna. Ugyan olyan emberek mint te. Kicsit úgy tűnik lenèzed őket. Hidd el nem èrdekli őket, hogy felhúzod a redőnyt, vagy màszkàlsz, ezer hàzban/hàznàl megfordulnak. Inkább örülj annak, hogy kész lesz a terasz.
2022. ápr. 14. 08:01
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

"Dehogy kell őket megkínálni...! Hol élsz te??"

Mo-n, bazzeg, ahol a nyári 400 fokban egy kanna limonádéval illik őket megkínálni, mert jól esik nekik, és egészen mashogy állnak a melóhoz is....

2022. ápr. 14. 08:15
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
Ja, nagyon máshogy állnak majd a melóhoz. Nálam még a poharat is ellopták.
2022. ápr. 14. 08:59
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

#4:

Hogy te mekkora egy sznob tahó vagy, öreg, arra szavak nincsenek.

2022. ápr. 14. 09:18
 9/9 anonim ***** válasza:
59%

Azért vagyok sznob, mert nem csinálok nekik terülj, terülj asztalkámat...?

Örül az ember, ha a tízezer forintos négyzetméter árat ki tudja nyőgni, nemhogy még plusz juttatásként több ezer forintos összegben etetgessem is őket...

Mondom, így is megloptak...! Nekik csak olcsó, műanyag vödörjük volt! Így kaptak az alkalmon és elvitték a jó kis vasvödrünket meg vaskannánkat! Akkor pakolták fel, amikor mi bent voltunk a házban és nem figyeltünk! Milyen undorító dolog ez, hogy meglopják a megbízójukat...?

Pedig az idős nagymamámmal éltem akkor még (sajnos azóta elhunyt)! Gyakorlatilag, egy idős nénit loptak meg! És én vagyok a sznob, ember...?

A te meglátásod szerint ők jól tették, hogy megloptak...

Ha én sznob vagyok, te mi vagy, te nem írom le mi...?

Mielőtt ideböfögsz valamit, kapcsold működésbe azt a valamit, ami a fejedben van! Köszönöm!

2022. ápr. 14. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!