Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkóság nem felvenni és...

Bunkóság nem felvenni és visszaírni az embereknek?

Figyelt kérdés
Most az életem gödörbe van, úgy érzem nagyon mélyen vagyok, amiatt néha még felkelni is nehéz, az emberi kapcsolataim kifárasztanak, csak a legközelebbiekkel beszélek, csak személyesen. Emiatt nem válaszolok sem üzenetekre, sem telefonhívásokra, aztán jönnek a sértődések, hogy miért nem veszem fel, nincs energiám, és ez nem ellenük irányul, ez most kicsit durván hangzik, de szeretném ha békén hagyna mindenki egy kicsit, annyira el vagyok veszve, össze vagyok zavarodva és nem tudok velük örülni, félek ha beszélnénk avval sérteném meg, nem értik az én oldalam azt hiszik azért nem akarok beszélni, mert nem érdekelnek pedik ez nem így van, de nincs energiám senkihez. Bunkó vagyok?
2022. ápr. 13. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is volt ilyen időszakom. Akkor derült ki, kit érdeklek igazából, mert eltűntek a barátaim, a mai világban mindenki elfordul attól, aki nem tökéletes.

Nem bunkóság, de sajnos lesz követezménye.

2022. ápr. 13. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
az
2022. ápr. 13. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Átérzem, időről időre hasonlót élek én is. Viszont érdemes lehet lecsapni az élét a negatív következményeknek, pl visszaírni akár 1-2 nap késéssel. Pl hogy ez most nem annyira alkalmas időpont, majd jelentkezel hamarosan és megbeszélitek amivel keresett. Így helyre is tudod magad rázni önidővel, a külvilágot kizárva, és mégsem sértődnek meg, vagy tünnek el az ismerősök sem.
2022. ápr. 13. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:

3-assal egyetértek (1-es vagyok).

Persze a legjobb lenne visszaírni, felvenni a telefont, de én is voltam olyan mélyen hogy tudom mi a reális ilyenkor. Érdemes viszont nem elvágni a kapcsolatot, ha tudod ilyen válaszokkal.

2022. ápr. 13. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!