Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Éreztétek magatokat butának...

Éreztétek magatokat butának és/vagy haszontalannak?

Figyelt kérdés

Nemrég végeztem középsikolában (érettségizem és szakmát tanulok estin,az érettségi után egyetem a terv)ahol mindíg hasznosnak és jól éreztem magam.Mióta dolgozom azóta butábbnak és haszontalannak érzem magam.

Miért van ez?

2022. ápr. 12. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Jelen!
2022. ápr. 12. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan.
2022. ápr. 12. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Jövőre érettségizek, szorongok mint az isten, beteg vagyok, nem tudok beilleszkedni, stb stb.
2022. ápr. 12. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazából én ahogy idősödök annál butábbnak és haszontalannak érzem sajnos magam :/ 29 évesen...ez kb 25 éves korom óta érzem.
2022. ápr. 12. 22:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Míg suliba jártam számított a véleményem,számítottak rám de most felnőttképzésben egy vagyok a sok közül a munkahelyen szintén.Régebben "nyitottabb és tájékozottabb voltam" ,most mintha egy buborékban lennék
2022. ápr. 12. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:

A munka terén sokszor azt érzem, hogy "úristen" de buta vagyok.

Egyetemista vagyok, mellette dolgozom egy irodában. Nagyon sokat szorongok, mert ahogy egyre több a feladatom, azt érzem, hogy selejt vagyok és nem leszek képes megcsinálni.

De ez előfordul a magánéletemben is. Mindennapi dolgokban. Vásárláskor, postára járáskor, gyógyszertárban.

2022. ápr. 12. 23:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!