Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tii is frusztráltak lesztek a...

Tii is frusztráltak lesztek a szexuális kategóriától?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy ott őszinték az emberek és fáj a valóság.
2022. ápr. 12. 21:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%
Nem tesz frusztrálttá kizárólag nevetni járok oda.A normális kérdésekre válaszolok próbálok segíteni amiben tudok a hülye kérdésekre hülye választ adok,a privátozó idiótákkal elszórakozok aztán tiltom őket.N
2022. ápr. 12. 22:19
 12/23 anonim ***** válasza:
97%

11, pontosan mire gondolsz? A jó öreg farokméret téma? Hogy olyan női válaszokat olvasol, amiben azt fejtegetik hogy 20 centi alatt szóba sem állnának senkivel?

Ezt rengetegszer leírtam abban a kategóriában anno, de akkor most lepötyögöm megint:

Az átlagos farokméret valahol 11 és 15 centi között van. Egy átlagos női hüvelybe pont passzol. Nehogy azt hidd hogy a nők 90%-a akkora hüvellyel rendelkezik, amiben gond nélkül megfordulna egy kamion. A természet nagyon okos, szépen kitalálta a dolgokat. Vannak extrém méretek férfiban és nőben is, de az ritka. Akármennyire is bizonygatja minden gyk-s pasi hogy neki 20 centis, és akármennyire is nyomja minden gyk-s kamunő hogy neki csak 20+ centis kell.

A hüvelyt nem úgy kell elképzelni mint egy nyitott hengert. Ha farok került belé, az választja úgymond szét a falait, tehát egy kisebb méretet is érez a nő, és a férfi is érzi maga körül a hüvelyfalat. Fun fact: a hüvelynek az alsó egyharmadát szövik át az érző idegek. Feljebb nem érzünk semmit. A tamponnak a használati utasításában le van írva, hogy körülbelül a hüvely feléig kell feltolni, mert ott már nem érezni. Be is bszna ha egész nap ingerelne miközben bennünk van.

Tehát ha valaki végigér bennünk, az nekünk semmi pluszt nem ad. Maximum fájdalmat okoz, ha bökdösi a méhszájat. Az meg ugye kinek kell. És az sem kellemes ha végig óvatoskodni kell és emiatt nem tudjuk igazán elengedni magunkat szex közben...

Mellesleg egy ujjtól is el tudunk menni, és amúgy a G pont is annyira lent található, hogy ujjal is el lehet érni.

Ha már méret, akkor a vastagság számít inkább, de ez sem azt jelenti hogy akinek nem vastag, azzal nem lehet jó a szex. Abban, hogy egy pasi milyen az ágyban, a legeslegutolsó tényező a farka mérete.

Melleselg a jelenlegi páromnak 13 centi és eddig vele voltak a legjobb szexuális élményeim.

2022. ápr. 12. 22:24
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
En is ide jarok mar par hete egy savanyu labszagu szep lanyt keresni mert a szexualitsba csak ferfiak vannak
2022. ápr. 12. 22:25
 14/23 anonim ***** válasza:
Na, közben valamit töröltek. Az előző válaszom a kérdezőnek szólt, jelenleg a 10-es az ő hozzászólása, amire írtam. (Csak azoknak akik később tévednének ide.)
2022. ápr. 12. 22:26
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
Őszinték a francokat. Az anonimitás nem őszintévé teszi az embert. Végre kiélheti magát és hazudhat, amennyit akar
2022. ápr. 12. 22:28
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem csak farokméret, de köszi az értelmes hosszú választ, ment a zöld.

Mellesleg (hogy a te szavaiddal éljek) eléggé képben vagyok a hüvellyel (nyilván én nem érzem). Másrészt simán van olyan aki attól élvez el hogy a méhszáját bökdösik...

Örülök hogy te így érzel és gondolkodsz, de a nők többsége nem.

Ezek az átlagok is megérnének egy misét...

2022. ápr. 12. 22:29
 17/23 anonim ***** válasza:
Egyébként a 7 es válaszoló nagyon jól leírja a legnagyobb problémát vele kapcsolatban.
2022. ápr. 12. 22:35
 18/23 A kérdező kommentje:
Pár troll itt is megjelent, de számítottam rá. Köszi a normálisabbaknak.
2022. ápr. 12. 22:42
 19/23 anonim ***** válasza:
96%
Azért vagyok frusztrált, mert totál nem a valóságot írják ott le.
2022. ápr. 12. 22:46
 20/23 anonim ***** válasza:
94%
Két megjegyzésed is van azzal kapcsolatban, hogy ott a "valóság" történik. Mi az, ami miatt szorongsz? Mert gyakorlatilag ezt a szorongásodat jársz oda igazolni, pedig nem kéne.
2022. ápr. 12. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!