Incelek, ti is szoktatok így szórakoztatni magatok nyilvános helyen?
Tehát koppintom az alfa Chadek viselkedését? Olyan nagyképűen közlekedek, az orrom feltartom az égbe, peckesen járok. Az emberekkel mély hangon beszélek, dominánsan.
Ha látnátok a gyűlölettel teli tekinteteket :D
Nagyon mulattat mennyire azt gondolják nekem nem szabad és mintha valami szent törvényt sértettem volna meg. Látom rajtuk legszívesebben torkon ragadnának: D
Úgy érzem ez a fajta szabotázs, paródia és gúny az egyetlen szórakozási lehetőségünk.
Mit szóltok?
20 Mégis velük jönnek össze a nők!
21 Akkor mire vegyem a nyilvános megalázásokat?
22
Kikkel? Én még életemben nem láttam olyat, hogy a falat támasztó finom úriemberek füttyögésére meg beszólogatására vevő lett volna egy nő. Te igen?
18
Ja de nem csak a nőkkel van a baj. Az természetesen alap, hogy sehol nem köszönnek vissza csúnya pasinak. Ha tegnap kisegítetted valamivel munkahelyen és ma elmentek egymás mellett az utcán észre sem vesz. Ilyenkor olyan szívesen irtanám a fajtájukat. :D Ez a nácizmus legtisztább és legkendőzetlenebb formája. Tudtommal a nácizmust ez a társadalom elítéli de ez kamu. Bálványozzák azt, imádják a nácizmust.
Amíg nem lesz a csúnyáknak egy BLM mozgalomhoz hasonló addig nem lesz több tisztelet
Ma már a nácizmus sem a régi... Egykor embereket kellett irtani hozzá, ma elég ha nem szexelek akárkivel.
Hiába, ez is felhígult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!