2/21 anonim válasza:
Semelyikénél. Nekem csak a hozzátartozók, barátok elvesztése fájdalmas, egy olyan ember, akivel sosem találkoztam, aki nem ismerek személyesen, nem vált ki belőlem sírást. Ha fiatal volt (a halálhoz), megdöbbenek, sajnálom, lehet, hogy kicsit meg is ráz, de szívfájdalmat nem érzek. Szerintem, aki annyira kötődik egy számára ismeretlen emberhez, hogy igazi fájdalomként éli meg a halálát, annál valami lelki gubanc van.
4/21 anonim válasza:
Egyikért sem. Csak emberek, mint mi.
5/21 anonim válasza:
Egyiknél se.
Don S. Davis halála ami szomorúan érintett, imádtam a Csillagkaput..de nem sírtam.
6/21 anonim válasza:
Na meg Székhelyi József. Azóta nem tudok Simpson családon nevetni.
7/21 anonim válasza:
Gesztesi Károly, Antal Imre, Babicsek Bernát
9/21 anonim válasza:
Chester Bennington és Stan Lee.
10/21 anonim válasza:
Olyan volt, hogy nagyon sajnáltam, olyan viszont még nem, akin konkrétan sírtam is volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!