Fel irja a haziorvos a xanaxot a felhobe ha a pszichiater adott egy papirt amin rajta van hogy ő fel irta nekem 1x?
Egyszer elmentem pszichiaterhez irt is fel xanaxot, van rola papir viszont utana egy honap mulva vissza kellett volna mennem hozza, elmondani hogy hogy hasznal a gyogyszer stb , de nem mentem. Még van par db mert csak akkor szedem ha buszra szallok vagy stresszelek de most mar kene iratnom, es kivancsi lennek ha a hazi orvosnak megmutatom azt a papirt o felirna e nekem minden honapban.
Exitilt es xanaxot irt de csak a xanaxot szedem ha nagyon muszaj.
23L
Nekem 0.5 mg-os, 100 db-ost felírt minden nélkül a háziorvos -frontin=xanax.
Legfeljeb kettőt veszel be.
Attól függ, hogy van fogalmazva, de ha azt kérte, hogy egy hónap múlva menj vissza hozzá, nem hiszem, hogy rajta lenne a javaslom szó.
Valószínűleg kíváncsi lett volna, használ-e neked, vagy más gyógyszer jobb lenne, esetleg nincsen káros mellékhatása, és akkor adott volna javaslatot, ami alapján már háziorvos is írhat fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!