a buta tiniknek ez számít, aztán majd kinövik a hülyeségeket, mint mindenki
2022. ápr. 10. 14:59
2/8 A kérdező kommentje:
Nem számít, csak unatkoztam, gondoltam kiírok egy kérdést.:) Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, minek szólsz hozzá? Ment a piros.
2022. ápr. 10. 15:02
3/8 anonim válasza:
Az átlagosnak számít van egy csaj ismerősöm, neki 4-500 ezer követője van, tényleg nagyon jó csaj...de neki is max 30-50ezer körül mozog.
2022. ápr. 10. 15:03
4/8 anonim válasza:
azt látom, hogy unatkozol :D sok tini annyira buta, hogy nem tudja lefoglalni magát és csak unatkozik...bár idősebbeknél is van ilyen sajnos
2022. ápr. 10. 15:05
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm #3-as!
#4 nem veszem magamra, mert tisztában vagyok az értelmi képességeimmel. Nálad fixen 100x okosabb vagyok, elég lenne megnézni ki mit tett le eddig az asztalra, tuti biztosan alul maradnál, már csak akkoris ha a nyelvvizsgákat néznénk meg.😘
2022. ápr. 10. 15:08
6/8 anonim válasza:
Jujjj :D na jó most veszem észre tényleg hülyeség egy buta kisfiúval/kislánnyal leállni veszekedni :D nagyon nem vagyunk egy szinten ebben igazad van, te még mindig csan egy buta tini vagy, de majd idővel javulsz meglátod :)
Legalább eszembe juttattad milyen volt amikor még ilyen ovis szinten voltam én is :D nem ma volt :D
2022. ápr. 10. 15:13
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor szia! Megnyilvánulásaid alapján pedig rettentő ostoba vagy, főleg hogy visszajársz ide spamelni, de a kérdésre válaszolni persze nem tudtál. Árad belőled a sötétség, na szia, nem is kellesz ide.:)
2022. ápr. 10. 15:15
8/8 anonim válasza:
Nem azért hogy védjem a kérdezőt, de az mennyivel jobb, hogy itt erőlködsz a szappanoperákból lesett, mesterkélten lekezelő stílusoddal és így oktatsz az észről? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.