Miért baj az ha valaki lányként pasizós?
Ebben az elkorcsosult világban már semmi se baj.
Neked mitől nő egy nő? Belsőleg mitől másabb egy nő egy férfitól?
Nekem pl egy beszélgetésem pont emiatt maradt félbe.
A csajszi heti 3fickót fogyasztott és csodàlkozott, h egyik sem vette komolyan.
Sajnàlom, de a centes prostik vilàga csak negyed mérföldről negyed mérföldre létezik.
Alapvetően a nők érzelmileg jobban kötődnek a párjukhoz. Ez genetikailag így alakult ki, mert előnyösebb számukra, ha van valaki aki segít nekik a gyerek kihordása/nevelése során.
Aki ennek ellenére folyton váltogatja a pasikat, annak később gondjai lesznek a kötődéssel, rengeteget mentális sérülést gyűjt és hasonlók. Szóval hosszú távon rengeteg negatívummal jár. Ez amúgy férfiaknál is gondot okozhat.
Mindenki azt csinál, amit akar. Engem nem èrdekel. - ez a mottóm. Így láss csodát, boldogabb, kiegyensúlyozottabb az életem.
Jah, és, hogy ez egyeseknek miért "baj"? Mert ők nem tehetik meg. Nézd az oldalon siránkozó fiúkákat, akik csak álmodoznak ilyesmiről. Eddig a nonstop flört, buli és szex a faszik sajátjaként működött. Mostmár nők is csinálhatják és szó mi szó, több és jobb lehetőségeik vannak erre. Egyrészt irigység miatt, másrészt az erkölcsről alkotott maradi nézetek miatt tartják bajnak. Már aki.
És szex csak gyereknemzési célllal!!!
Élvezetér nem dughat 4!4!4!4!
"kizárólag házasság után:3"
Az értelmi szint az meglátszik. Miért sarkitasz ennyire?
Akkor talán az értelmi szintednek könnyebb kérdés, ha már az 1. válaszomban lévőkkel megyűlt a bajod: mi különbözteti meg a k..rvát egy normális értékrendekkel rendelkező nőtől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!