Gáz ha befizetem magam egy festő vagy egy darukezelő tanfolyamra lanykent? 22L
Egyáltalán nem gáz. Ha meg valaki annyira szűklátókörű hogy ezen fennakad, annak nem kell adni a véleményére. Tudod, az idióták nem számítanak :)
Lehet hogy nehezebb elhelyezkedni, de festőből pl akkora hiány van, hogy még a hímsoviniszta vállalkozók is "ráfanyalodnak" a női munkaerőre, csak legyen aki elvégzi a munkát. Ha meg már bent vagy, akkor úgyis bizonyítasz, meglátják hogy neked is megy ami egy pasinak.
Én amúgy kifejezetten örülnék ha női festő jönne hozzám. (Én is nő vagyok, nem valami perverz pasi)
Egyébként a sógorom anyukája darukezelő, senki nem nézi ki onnan, csak mert nő.
Egyáltalán nem. Sok csajnak jobb érzéke van gépekhez mint némelyik férfinak. Párom (veled egy idős) pesti csaj volt,sose látott ilyesmit közelről,lehoztam vidékre,odaállítottam a darus Ifához és csak pislogtam milyen ügyes,milyen finoman,de határozottan kezeli 3 perc után. Pedig az egy öreg,nem is túl finom kezelésű masina. Tesója(szintén lány) targoncás vizsgát tette le, neki a tanár azt mondta,hogy biztosan évek óta dolgozik targoncán,annyira ügyes,pedig ott ült bele először.
Úgyhogy én csak támogatni tudlak, hajrá!! ;)
Én Férfi vagyok! Nem gáz! Festő vagyok én is!
Jól megválasztott helyen és csapattal kell dolgoznod hogy ne beszológassanak és ne molesztáljanak!
Nemrég pedig találkoztam nehézgépkezelőnek tanuló lánnyal 20-25 fő ből, 1 lány volt!
Kicsit el kell fogadnod hogy másképp néznek rád, de nem annyira elérhetetlen pálya egyik sem nőnek! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!