Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egyedul elmegyek szorakozni...

Ha egyedul elmegyek szorakozni oda fognak jonni hozzam ismerkedni? 22L

Figyelt kérdés

Nem nagy szorakozohelyre akarok menni hanem kissebb helyekre ahol ulni szoktak tobbnyire barati korok es iszogatni a teraszon vagy bent. Nincsenek barataim es szeretnek ismerkedni. Ugy gondoltam hogy elmegyek egy ilyen helyre kerek egy kolat es le ulok egy asztalhoz ahol nem ul senki. Mindenki szep , csinosnak tart.

Oda fognak hozzam jonni fiuk ismerkedni? Vagy baratokat lehet igy szerezni?

Es nem lesz gaz hogy ott ulok egyedul mikozben mindenki baratokkal van?

(Miskolc)

2022. ápr. 9. 22:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem simán odamehetnek hozzád, ha épp valaki kiszemel magának. Nekem is lenne kedvem eljárni erre-arra, csak most valahogy nem nagyon van kivel.

F

2022. ápr. 9. 23:39
 12/15 anonim ***** válasza:
57%

Igaz, nem én vagyok a legmegfelelőbb ember ilyesfajta kérdések megválaszolására, de nem valószínű, hogy bárokban kezdenék el tartósabb baráti kapcsolatokat építeni. Szerintem csapatos emberek nem is igen szoktak elszakadni egymástól, hogy másokkal ismerkedjenek.

Bár helyett inkább a hobbijaidat használnám fel a helyedben. Persze, csak akkor, hogyha többesszámban is lehet őket űzni vagy érdemi beszélgetés forrásául tudnak szolgálni.

2022. ápr. 9. 23:57
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem hiszem. Egy bisztró nem kifejezetten szórakozóhely (külsőre inkább tűnik étteremnek), legalábbis a kültéri része a 4 fős asztalokkal tényleg nagyobb társaságoknak van, nem ismerkedni járnak oda az emberek, olyan, mintha mondjuk egy könyvtárban akarnál barátokat fogni. Sok ember jár oda, ezért elméletileg lehetséges, de gyakorlatilag kicsi rá az esély, mert a jelenlévők mással vannak elfoglalva.
2022. ápr. 10. 02:35
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Ráadásul viszonylag valóban sok időt kellene ott eltöltened a sikerhez, egy kólát meg nem lehet órákon át szürcsölgetni, ilyen helyeken vagy fogasztasz, vagy udvariasan kihozzák a számlát.
2022. ápr. 10. 02:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem jó helynek tűnik és biztonságosnak.
2022. ápr. 30. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!