Ha egyedul elmegyek szorakozni oda fognak jonni hozzam ismerkedni? 22L
Nem nagy szorakozohelyre akarok menni hanem kissebb helyekre ahol ulni szoktak tobbnyire barati korok es iszogatni a teraszon vagy bent. Nincsenek barataim es szeretnek ismerkedni. Ugy gondoltam hogy elmegyek egy ilyen helyre kerek egy kolat es le ulok egy asztalhoz ahol nem ul senki. Mindenki szep , csinosnak tart.
Oda fognak hozzam jonni fiuk ismerkedni? Vagy baratokat lehet igy szerezni?
Es nem lesz gaz hogy ott ulok egyedul mikozben mindenki baratokkal van?
(Miskolc)

Igazából kisebb szórakozó helyre nem ajánlanám hogy el menj egyedül.
Volt egy hasonló esetem, volt egy buli ahova el szerettem volna menni de nekem se volt senki akivel menjek és elmwbrem egyedül. Előtte ittam hogy legyen bátorságom ismerkedni, majd én mentem oda a kiszemelthez. Sikerült is felcsipni. De ez nagyon nagy buli volt, kisebb helyre nem ajánlatos szerintem elmenni egyedül, ha csak nem úgy mész teis hogy kezdeményezel.
En erre a helyre gondoltam. De mindig igy ulnek ott mindig tele van.
Nagyobb helyen nem lenne rosszabb?

En mennek veled szorakozni csak messze vagy :D
Nalam is szetszorodtak a baratok

Az, hogy oda fognak-e hozzád menni, több tényezőtől függ.
Mennyi ideig tartózkodsz ott, hová ülsz, mit csinálsz (nézelődés/teló), és hogyan öltözöl föl, mennyire sminkeled ki magad.
Ha csak 1 órát töltesz ott, és belebújsz a telódba, akkor nem biztos, hogy lesz próbálkozó. (Viszont nem biztonságos, mert elvonja a figyelmed a környezetedről.)
Ha több órát is ott ülsz egy helyben és csak nézelődsz (de nem úgy mintha várnál valakit), akkor oda fognak hozzád menni érdeklődni.
Ezért szoktak nem egyedül beülni az ilyen helyekre... :,D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!