Rengeteget fogadok, nèha nyerek, 50-100 ezer forintos tètelbe kb minden nap, de gyakran elmegy rá a fizetèsem, valaki aki hasonló helyzetbe járt, valami tanács a leszokáshoz
Ha minden nap nyersz 50-100ezret, akkor az egy hónapban legalább 1 milliós bevétel. A fizetésed még ennél is több? Vagy mi a probléma?
2022. ápr. 8. 22:09
2/10 anonim válasza:
Lenne az másfél 3 misi is kb.
2022. ápr. 8. 22:14
3/10 anonim válasza:
Nem fogadsz. Ennyi. Keresel valami értelmes elfoglaltságot helyette.
2022. ápr. 8. 22:19
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem minden nap 50-100.000ret nyerek, hanem annyit rakok fel, van, hogy jon tobb száz, de utana meg elmegy, es hónap vègère elfogy az összes pènzem(fizetèsem).
2022. ápr. 8. 22:24
5/10 Miss Endzsi válasza:
Számold össze mennyi mínuszt hozott neked eddig össze, ábrándozz mi minden más lehetett volna a pénzből. Ha ez nem rettenet el, keress fel szakembert.
2022. ápr. 8. 23:21
6/10 anonim válasza:
Keress fel egy szakenbert, aki függőségekkel foglalkozik. Kérj segítséget. Az jó jel, hogy már kezd tudatosulni, hogy ez probléma.
2022. ápr. 8. 23:54
7/10 anonim válasza:
Ami nekem bevált:
kivettem az összes pénznem onnan.
Sokkal lustább vagyok újra összeget feltölteni, sőt átváltoztattam a jelszavam is egy nagyon bonyolultra, és nem engedem megjegyeztetni a böngészőben. Emiatt szintén túl sok meló "elfelejtettem a jelszavam"-mal újat generálni. Eredmények.com-ot soha se nyitom meg. Ne is lássam.
3 éve nem fogadtam. :) (Én is napi szinten nyomtam pedig, volt hogy a barátaim idejéből vettem el, amíg velük voltam. Közben is a meccset néztem és beteltem). Nem lehetetlen!
2022. ápr. 9. 05:22
8/10 anonim válasza:
Erős dohányos voltam.
Azt mondtam ,holnaptól ,nyet,no,nein,ne,nem.
Így történt.
2022. ápr. 9. 08:33
9/10 anonim válasza:
Próbálj meg keresni egy olyan elfoglaltságot, amely leköt, szemmel látható az eredménye és klasszisokkal kevesebb összegből finanszírozható! Pl. modellezni sem olcsó, de nap mint nap láthatod, hogy mivel küzdöttél egy hónapon keresztül, hogy olyan élethű, szép legyen, mint amilyen lett.
Az egész lényege a figyelem elterelése, elvonása a káros szenvedélyről.
2022. ápr. 9. 09:05
10/10 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam, fizetés után 1 héttel, jobb esetben 2-vel már csak 10-20 ezer forintom maradt. És amikor 2 nappal fizetés után elbuktam a fizetésem 80%-át,hirtelen felindulásból kitoltottam magam az összes irodából ahova regisztrálva voltam. Életem legjobb döntése volt. Ez csak úgy megy hogy meg fogod és kitiltatod magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!