Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem kértem vissza 40Ft-ot és...

Nem kértem vissza 40Ft-ot és besértődött a kasszás én voltam bunkó?

Figyelt kérdés
1960 Ft-ot kellett fizetnem és mondtam, hogy köszönöm, de nem kérem az aprót. Majd elkezdett ott cüccögni, meg pofákat vágni. Tökre felhúztam magam, de nem mondtam semmit, csak elsétáltam a cuccokkal, de hazafele mégis annyira idegesített az eset, hogy nekiállt ott hisztériázni ezen. Szaros 40 forintról beszélünk. Na mindegy nem értettem. Én voltam aki bunkó volt vagy csak simán ő csinált belőle ügyet.

2022. ápr. 6. 22:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam. Ha megmondja, hogy ne haragudj, de vissza kell adnom, akkor azt mondom persze te ne haragudj, csak nem akartam azt 40 forintot őrizgetni, mert nagyon ritkán fizetek alapból is kp-val. Nem arra számít az ember, hogy cöccögnek rá. Csak nem értem, hogy ha tényleg így van akkor miért kell problémázni? Miért az az első, hogy negatívan állunk hozzá a vásárlóhoz. Illetve a másik, hogy életembe nem hallottam még arról, hogy nagyobb kárt teszek ezzel, hogy nem kérem azt a két húszforintost.
2022. ápr. 8. 20:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha valami problémamentes, kérd egy magyar ember segítségét, - ő megoldja a másodperc töredéke alatt, hogy a semmiből csináljon több évre szóló és naponta tovább bonyolódó problémát. Ez nem a te bírálatod volt kérdező, hanem a pihent agyú átlag-magyar mentalitásé.

Saját magamon mérhető valóság!

2022. ápr. 9. 08:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne vedd magadra.

Vidéken élek, és itt zömében olyanok dolgoznak már csak kasszásként, akik alkalmatlanok komolyabb, jobban fizető munkára, és ezért term. frusztráltak.

A kasszás esetleg kinyihatná a pici száját, és udvariasan visszautasítná, ahelyett h puffog meg hisztizek.

Vagy menjen gyárba dolgozni, ott nincsenek vevők.

2022. ápr. 29. 04:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha valóban nem szabad elfogadnia, ezt udvariasan is jelezheti.

Csak sajnos ebben az országban nagyon jellemző a nem túl okos, képzetlen kasszás, aki vérig van sértődni, amiert csak ennyire vitte az életben.

2023. febr. 17. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!