Ha valaki ezt csinálja az mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Hogyha valakit "rajtakapsz", hogy néz téged, de mikor ránézel, rögtön elkapja a fejét?2022. ápr. 3. 18:43
11/15 anonim válasza:
Én gyakran csinálom ezt, gondolkozom random dolgokon és nézek ki a fejemből, néha öntudatlanul is bámulok másokat egy pár másodpercig. Ha visszanéznek akkor elkapom a tekintetem, nem nagyon szeretem a szemkontaktust fentartani, ha néha sikerül akkor inkább elnézek. Direkt figyelek erre, mert nem akarom hogy a másik fél félreértsen, és azt gondolja hogy érdeklődöm iránta. Nem hiszem hogy lenne nagyon bármi jelentősége ennek, általában az emberek azt bámulják meg egy kicsit akit "érdekesnek" tartanak, akár az öltözködés, haj, arc vagy egyéb miatt. Vagy csak szimplán szimpatikus vagy annak aki bámulni szokott :D
12/15 A kérdező kommentje:
#9 most már leszűrtem, hogy van itt mostanában valaki aki ehhez hasonló baromságokat kérdezget, de nem én vagyok, és nem derítettem ki róla semmit.
Valaki linkelje már azokat a kérdéseket, most már kíváncsi vagyok.
2022. ápr. 3. 19:19
13/15 anonim válasza:
Inkább azt mondd meg,neked miért fontos ez.
14/15 anonim válasza:
Én azokat szoktam nagyon nézni, akiket utálok. Mint már valaki írta, azon töprengek hogyan ölhetném meg. Egy vascsővel fejbevágni, leszúrni stb.
Aki nekem tetszik, azt nem bámulom így, mert szégyenlős volnék a jelenletében. Őrá inkabb csak oda-odalesnék, de tartósabban nem nézegetném.
15/15 A kérdező kommentje:
#13 azért szerettem volna megtudni, mert ő elég jól nézett ki, és elgondolkoztam, hogy miért nézett rám. De jobban átgondolva biztos csak elbambult. Köszi a válaszokat!
2022. ápr. 3. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!