Van benne igazság!?
Figyelt kérdés
Szerintem, szerény meglátásom szerint akiknek ugynevett 'harcikutyaik' vannak(legyen akár nagytestű) kompenzálni akarnak ezzel valamit?! Láttam még 30kg- cigány lányt 2 bullterrierel (ha azok megindulnak, felszantja a betont) persze elégedve lakott területen belül...2022. ápr. 3. 14:10
1/5 anonim válasza:
Miért akarna kompenzálni bármit is?
Persze biztos van olyan, de egy normális ember azért vesz kutyát mert szereti őket és esetleg bizonyos fajtákat különösképpen preferál valakinek ez mondjuk pont a bullterrier. Nem kell ez mögé belelátni semmit.
2/5 anonim válasza:
Vagy csak szeretik a fajtat, nem kell altalanositani. Amstaffom van, azt szeretem bennuk, hogy nem megalkuvo, vagyok en, meg a szuk csaladi kör, baratok, akiket elfogad, de idegenekkel nem haverkodik. Nokent nem kell felnem, ha vele setalok. Meg van nevelve, nem megy ra se masik kutyára, se emberre, megis biztonsag erzetet ad. Nem mindenki akar yorkiet meg kistestu kutyat, viszont lakasba rovid szorut szerettem volna, amelyik nem ugatos, elvan egesz nap nyugiban, ha megvolt a kello mozgas, jatek. A menhely meg tele van ilyen bulltipusu eselytelen kutyakkal, mert rossz a hiruk, ezert esett ra a valasztasom. Nem bantam meg, nagyon ragaszkodo, kedves, tanulekony kutya, meg igy is, hogy nem kolyokkent kerult hozzam, nem adnam oda senkinek semmi penzert.
3/5 anonim válasza:
Vannak kicsinyes emberek akik szeretik a másikat azzal lealacsonyítani, hogy csak kompenzál. Mert ezáltal igaz, hogy ők semmit nem tudnak felmutatni, mégis többnek érezhetik magukat.
4/5 A kérdező kommentje:
Kicsinyes? Mivan talán magadra vetted? Tudod.... Legjobb védekezés a támadás te gyökér ;)
2022. ápr. 3. 18:30
5/5 anonim válasza:
Sokáig ez volt lényegében sokmindent kompenzálni akartak vele, vagy épp magukat megvédeni akarták vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!