Hogy fogadjam el,hogy szegény,tanulatlan családba születtem? Hogy nem lehetek soha sikeres,mert apám lerombolta az önbizalmam?
Sajnos a szuleimnek meg erettsegijuk sincs, igy nyilvan karrierjuk sem lett.
Sztem az ebbol fakado fusztraciojuk miatt bantak ugy velem egesz gyerekkoromba. Apam gyakran leköpött es allandoan patkanynak, eloskodonek nevezett. már 8-9 eves koromtol kezdve. Pedig jo tanulo voltam mindig, le is diplomaztam. (A szuleim segitsege nelkul..)De onbizalomhianytol szenvedek, ugy erzem en vagyok a legbutabb,legcsunyabb ember. Ezert a munkamban sem tudok kiteljesedni..
Jarok pszichologushoz, aki azt mondta az énképem serult,mert nem kaptam meg a szuleimtol a tamogatast, a motivaciot, a dicseretet. A beszelgetesek utan jol erzem magam, tele energiaval es onbizalommal,de sajnos egy napig tart..
Folyton apam szavai vannak a fulembe “eloskodo,fereg stb..”
Pedig nem tartom vele a kapcsolatot,megsem tudok szabadulni ezektol a gondolatoktol..
Irigykedem azokra az emberekre, akiknek gazdag,művelt szulei vannak es tamogattak a gyerekuket es sikeres lett es boldog..
Ugy erzem nekem az egesz eletem ilyen lesz, nem lesz karrierem,mert igy neveltek fel..
Valaki jart hasonlo cipoben?
Hogy jutott tul rajta?
9-es
Nekem nincs sajat lakasom es valoszinu nem is lesz.
Es tudom onzo vagyok, csak annyira bant,hogy masokat tamogatnak a szulei anyagilag vagy csak egy par jo szoval..
Annyira bant… :(
Tudom,hogy vannak rosszabb helyzetben, de jelenleg olyanok vesznek korul,akiknek tokeletes csaladi hatteruk van, igy meg jobban depresszios leszek a helyzetem miatr
Eleve 29 eves nem L hanem N.
Tekintsd magadat felnőttnek es cselekedj ennek megfelelően.
Ne a sebeidet nyalogasd mert csak lehúzod magadat...
Koszonom
Nagyon igazatok van
Még a fideszes szlogennek is
Probalok valtozatni
Ha azt szugeralod magadba amit a kerdesben leírsz, akkor ez önbeteljesítő jóslat lesz.
Tűzz ki magad elé pozitív celt. Csakazértis legyel sikeres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!